Culleres comestibles, ou vegetal, paté de gall del Penedès i vi enllaunat, protagonistes del Gastronomic Forum Barcelona
El saló obre portes amb la sostenibilitat i la innovació alimentàries com a fil conductor
- ACN/ Natàlia Costa |
- 18-10-2021
El saló obre portes amb la sostenibilitat i la innovació alimentàries com a fil conductor
El nou format permetrà al lector descobrir els millors restaurants i locals del nostre territori, a més de les receptes més destacades i els esdeveniments gastronòmics
Fins el 30 d’abril de 2021, Vilanova i la Geltrú acollirà el 1r Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya
Participaran grans marques reconegudes i també petits productors i professionals d'un dels sectors econòmics més importants i on els experts veuen més futur
Es tracta d'un combinat a base de ginebra seca infusionada amb romaní i farigola, xarrup d'aigua i sucre infusionat amb espigalls, vermut sec i suc de llimona
Rememora un cicle en el què, ara fa 40 anys, al Peixerot de Vilanova, es va retrobar el llegat de la gent de mar i els seus ranxos a bord: nou divendres de devoció per la cuina més genuïna
Primeres marques del sector alimentari i de la gastronomia han confirmat la seva participació com a ponents del Gurmet.cat, nom amb el què també es presenta aquest congrés únic al país
Cal Blay aspira a inaugurar 20 establiments per combatre una caiguda de facturació del 65% per l'absència de grans actes
El mestre xatonaire vilafranquí Manel Vázquez, participant a Masterchef Júnior de TVE participarà de la proposta infantil que substitueix els tallers de xató
A partir de l’any que ve la Xatonada del Vendrell canviarà les dates de celebració
Amb el títol ‘Desconstrucció del Xató’, 14 restaurants presentaran elaboracions creades, com a mínim, amb un dels ingredients principals del plat protagonista del Carnaval
Acord per ajornar l'esdeveniment fins que l'obertura de restaurants i la mobilitat entre poblacions ho faci viable
Els clients opten per safates més petites davant la prohibició de trobades amb més de sis persones
L’estudi vol involucrar tots els actors de l’enoturisme a Catalunya, a través d’aquest grup, que anirà fent el seguiment, contrast i validació de resultats
La companyia assegura que la pandèmia no és un obstacle per a la internacionalització i manté els plans a llarg termini
Segons dades dels Serveis Tècnics del Consell Regulador del Cava, s'estima una disminució de la producció de l’entorn d’un 25% de mitjana respecte a la de 2019
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local