La 36a Xatonada Popular del Vendrell celebra la Festa dels Mestres Xatonaires
Al llarg del matí els i les Mestres Xatonaires van fer una exhibició d’elaboració de xató i van explicar curiositats de com preparar la salsa
- Redacció |
- 09-03-2022
Al llarg del matí els i les Mestres Xatonaires van fer una exhibició d’elaboració de xató i van explicar curiositats de com preparar la salsa
Ha recollit el guardó en el marc del certamen internacional Trufforum celebrat a Vic
La Festa dels Mestres Xatonaires acabarà amb un reconeixement públic a la trajectòria d’uns integrants de l’Associació Gastronòmica de la Universitat del Xató de Catalunya
La gran final de los Asian Culinary Awards, organitzats per UDON, serà el 9 de març a HIP - Horeca Professional Expo
A través de Prodeca, 14 empreses catalanes han compartit un estand conjunt sota el lema 'Catalunya, on el menjar és cultura'
“Del camp a taula: dotze receptes per cuinar amb productes de qualitat de la UE” és un projecte per aconseguir un sistema alimentari més just, saludable i sostenible
El cuiner vilanoví Eric Montes, de 19 anys, és l'autor del plat guanyador de la Final de Catalunya i aquest dimecres defensarà la seva cuina a la gran final de Portugal
Enguany la Ruta del Xató celebra el 25è aniversari amb una xifra rècord de restaurants inscrits
Els diplomes reconeixen l’ofici de tres pastissers de la demarcació de Tarragona, sis de la de Barcelona, i quatre de Girona
Un 60 % de la generació millennial està disposat a seguir un canvi cap a una alimentació sostenible
El peix senzill va ser protagonista del sopar que va tenir lloc dijous passat al restaurant La Cucanya, després d'un debat sobre el pes d'aquest peix a la cuina local
Els pastissers confien recuperar els nivells de vendes d'abans de la pandèmia i arribar als 250.000 quilos
Des d'un escabetx de sorell a un carpaccio d'emperador; des d'una sopa blanca de besuc a unes textures de molls i uns esmarris de carbassa i sardina
Darrere del projecte hi ha Jon Garcia, un pastisser i enginyer aeronàutic que ha decidit apostar per la seva autèntica passió, la cuina
El producte, elaborat en exclusiva per Mallart, concentra en un pot l’economia circular, l’alta gastronomia i el compromís social
El saló obre portes amb la sostenibilitat i la innovació alimentàries com a fil conductor
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local