
El Garraf lidera l’obra nova a les comarques del Gran Penedès, amb un increment del 20%
La construcció d'habitatges cau un 39% a l’Alt Penedès mentre es manté invariable al Baix i l’Anoia
- ACN/ Gemma Sánchez |
- 10-03-2025
La construcció d'habitatges cau un 39% a l’Alt Penedès mentre es manté invariable al Baix i l’Anoia
El restaurant Disfrutar ha estat designat el millor restaurant del món segons The World’s 50 Best Restaurants
Un estudi constata que l’activitat de les dones es concentra a la sanitat, l’educació i els serveis
El conseller Miquel Sàmper ha destacat des de Vilafranca que la nova eina permetrà a les administracions públiques “dissenyar amb major detall i més efectivitat les polítiques d’ocupació i orientació laboral”
Aquest producte ha estat creat per dues empreses del territori: Ca l’Estevet d’Ordal (Subirats), especialitzada en embotits d’autor, i Cal Padrí (Aviram Família Olivella Cruz) de La Múnia (Castellví de la Marca)
L’entitat treballa per oferir orientació i suport a persones amb discapacitat i risc d’exclusió social, ajudant-les a accedir al mercat de treball
La iniciativa té com a objectiu millorar la inserció laboral, afrontar la demanda laboral i potenciar les oportunitats dels joves
El reglament detalla la composició del Consell Municipal de Turisme i el seu calendari de treball, que inclourà tres trobades anuals ordinàries, alineades amb les diferents temporades turístiques
Durant l'acte, diversos professionals i usuaris han compartit la seva experiència amb els serveis d'Actua
La festa gastronòmica dedicada al plat típic del Penedès reparteix unes 2.000 racions de xató
“Actualitzar” el relat, atraure reunions de negocis i estendre el cicloturisme centren les prioritats del pla 2025-2030
El govern municipal vol facilitar l’accés de nous comerciants i incentivar la dinamització de l’espai
La Generalitat comparteix la plataforma de control amb ajuntaments que el 2024 va detectar uns 3.500 pisos
Aquest ajut forma part de l’estratègia del Departament d’Agricultura per ajudar el sector agroalimentari a adaptar-se a un context cada cop més marcat pel canvi climàtic
Del total de persones ateses el 2024, el 44% eren dones. Per franges d’edat, el 41% tenia entre 30 i 49 anys, el 30% més de 40 anys, el 22% entre 20 i 29 anys i el 7% eren menors de 20 anys
Es tracta d'una cooperativa d'iniciativa social sense ànim de lucre creada el 2005 per professionals de l'àmbit socioeducatiu
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local