La falta de pluja condicionarà la verema a la DO Penedès
Es preveu collir raïms sans però menys quantitat a causa de la poca precipitació dels darrers mesos
- Redacció |
- 29-07-2021
Es preveu collir raïms sans però menys quantitat a causa de la poca precipitació dels darrers mesos
La línia està destinada a aquells elaboradors que substitueixin el sucre per most concentrat rectificat que s’hagi produït amb raïm de la mateixa zona geogràfica
Durant 15 dies, 170 jutges experts en vi, inclosos 44 Masters of Wine i 11 Master Sommeliers, van avaluar 18.904 vins de 56 països
El Cava Culminant ha obtingut la Medalla d’Or i el Vi del Centenari 1920 una medalla de Plata.
L'ens es proposa aconseguir el distintiu DOQ i reforçar les polítiques de conreu sostenible
Vol ser una jornada festiva i singular per donar inici a setmanes farcides d'activitats a l'entorn del raïm i del vi
La primera gala d'estiu també reconeix les millors propostes enoturístiques i les vinyes de més valor paisatgístic
El producte que es comercialitza és fruit d'un conveni comercial amb Caviro, la cooperativa vitivinícola més gran d'Itàlia, que produeix aquest líquid higienitzant a base d'alcohol vínic de 80 graus
Acció Climàtica concedeix aquests ajuts destinats a pal·liar les vendes perdudes a causa de la pandèmia
Alba Balcells debuta en el càrrec amb el propòsit d'augmentar la quota de mercat del vi català fins el 50%
Es tracta d’una formació 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya, que ha estat un èxit en participació, amb 24 alumnes que venen de cellers amb Wine Bar
Amb 60 anys d'història, la cooperativa vinícola del Garraf elabora vins amb una qualitat de base cava i 100% xarel.lo
Un vi ecològic, 100% chardonnay fermentat en barrica de roure durant 6 mesos.
Milers de referències. Del Priorat o de Xile, de Rioja o del Penedès.
Cada dia més estudis demostren els beneficis que comporta el consum moderat de vi negre
Abans de començar a servir un vi és imprescindible tenir molt en compte la temperatura idònia a la qual ha d'estar cada tipus de vi
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local