El brot que va afectar 44 nadons de Calafell va ser pel menjar en mal estat servit a les escoles bressol
L'Ajuntament obre un expedient a l'empresa de càtering i des d'aquest divendres ja hi ha una altra companyia
- ACN |
- 18-11-2023
L'Ajuntament obre un expedient a l'empresa de càtering i des d'aquest divendres ja hi ha una altra companyia
El sector celebra l'evolució dels dolços per a intolerants: "Ara en menja tota la família sense notar la diferència"
La febre, habitual en els malalts per coronavirus, rarament apareix en els processos al·lèrgics
Entre elles hi ha Bonpreu, Supersol, Ifa, Carrefour, Alteza i Coviran
Un estudi apunta que la congestió i els esternuts són més greus on hi ha nivells elevats de partícules fines i NO2
Reivindiquen un abordatge integral que tingui en compte una via respiratòria única que va des dels ulls fins als bronquis
Els al·lergòlegs recorden la necessitat que els pacients segueixin els tractaments per no saturar els serveis d'urgències
Els experts alerten de la proliferació de proves de laboratori "poc fiables" per detectar intoleràncies
Una al·lergòloga de Vall d'Hebron impulsa un recull de recomanacions per garantir la seguretat dels pacients que viatge
Els al·lergòlegs alerten que falten especialistes a la sanitat pública i que les llistes d'espera no paren de créixer
L'enginy s'anomena Planttes, està impulsat per investigadors de la UAB, i emplaça els usuaris a ubicar sobre el mapa la presència d'aquests focus al·lergògenes
Els 14 productes al·lergògens que s'han d'etiquetar són: cereals amb gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soia, llet, fruits de pela, api, mostassa, grans de sèsam, diòxid de sofre i sulfits, tramús i mol·luscs
La Societat Catalana d'Al·lèrgia alerta de l'augment de patologies associades i denuncia manca d'especialistes al territori
L'al·lèrgia és la reacció del sistema immunitari de l'organisme a substàncies inofensives. Es tracta d'una hipersensibilitat que ja afecta un 30% de la població
L’start-up amb seu a Barcelona presenta aquesta proposta i ofereix continguts de formació pels restaurants interessats en oferir aquest servei
L'ICTA i Dronosphere impulsen un projecte per recollir mostres a través de 'drones'
Amb la primavera, la humitat, el pol·len i una major exposició als raigs solars, la nostra pell està més reactiva i pot ser que patim sensació de picor, sequedat o irritació
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local