La DO Penedès confia que la campanya de Nadal generarà un increment de vendes de prop de 400.000 ampolles
El consell regulador assegura que el consum de vi tendeix a estabilitzar-se al llarg de tot l’any
- ACN/ Gemma Sánchez |
- 15-12-2018
El consell regulador assegura que el consum de vi tendeix a estabilitzar-se al llarg de tot l’any
El Consell Regulador confia en seduir els cavistes aliats sota la marca Corpinnat, defensors de la singularitat del Penedès
La direcció preveu “tocar sostre” d’aquí dos anys amb l’objectiu de centrar-se en el posicionament de la marca entre els escumosos de criança
Diversos empresaris adverteixen que la introducció de l’escumós italià per part del líder cavista pot generar “confusió”
La periodista ha inaugurat aquest divendres la 22a edició del Cavatast, la mostra de caves i gastronomia de Sant Sadurní d'Anoia
El sommelier Pep Torres va oferir un primer tast dels productes que els visitants podran degustar a la mostra
Desenvoluparà un tractament que freni la proliferació dels bacteris làctics que redueixen l’acidesa dels vins escumosos
Un sector que segur que ens permet a tots opinar de com funciona, ja que el prestigi i la imatge del Penedès hi van lligats i la planificació del territori els té molt en compte
Anna Rocks es distribuirà a través de les geladeries Rocambolesc en versió tradicional i rosada
El projecte fixa unes normes de “màxima exigència” per elaborar productes que preservin la identitat i la singularitat de la zona
Aquest avenç, també fa que la població de Sant Sadurní d’Anoia i la comarca de l’Alt Penedès, es vegin reforçades i sostingudes, en el que respecta al mon laboral
La nova situació de l’empresa líder del sector del cava, després de l’adquisició de Henkell, hauria de situar la DO en primera línia del mercat de vins espumosos a nivell mundial
La firma cavista i el grup alemany preveuen posar punt i final a dos anys de negociacions
Aquest any l’Institut del Cava coordina un espai amb 14 cellers elaboradors de cava
El govern de Sant Sadurní decideix esborrar de la memòria col·lectiva la millor promoció del municipi: el centenari de la Fil·loxera i el Cava
Es renovarà la museografia del CIC FASSINA - Centre d'Interpretació del cava i Oficina de Turisme
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local