El Capvespre del Peix Senzill festeja la cuina més genuïna
Dijous 21 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges aplegarà de nou el Capvespre i Sopar del Peix Senzill.
- Redacció |
- 18-11-2024
Dijous 21 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges aplegarà de nou el Capvespre i Sopar del Peix Senzill.
Dijous 16 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges acollirà una nova edició del Capvespre del Peix Senzill
El peix senzill va ser protagonista del sopar que va tenir lloc dijous passat al restaurant La Cucanya, després d'un debat sobre el pes d'aquest peix a la cuina local
Des d'un escabetx de sorell a un carpaccio d'emperador; des d'una sopa blanca de besuc a unes textures de molls i uns esmarris de carbassa i sardina
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local