El Capvespre del Peix Senzill del Garraf
Es tracta d'una jornada dedicada a la valorització de les espècies menys conegudes de la pesca del Garraf i al foment d’una gastronomia sostenible i d’arrel local
- Redacció |
- 02-12-2024
Es tracta d'una jornada dedicada a la valorització de les espècies menys conegudes de la pesca del Garraf i al foment d’una gastronomia sostenible i d’arrel local
Dijous 21 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges aplegarà de nou el Capvespre i Sopar del Peix Senzill.
Dijous 16 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges acollirà una nova edició del Capvespre del Peix Senzill
El peix senzill va ser protagonista del sopar que va tenir lloc dijous passat al restaurant La Cucanya, després d'un debat sobre el pes d'aquest peix a la cuina local
Des d'un escabetx de sorell a un carpaccio d'emperador; des d'una sopa blanca de besuc a unes textures de molls i uns esmarris de carbassa i sardina
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local