La IV Nit de la Gastronomia torna a La Daurada el dijous 24 de maig
Sardines, seitons, maires, pop, sípia i espigalls configuraran un menú de degustació totalment vilanoví
- Redacció |
- 14-05-2018
Sardines, seitons, maires, pop, sípia i espigalls configuraran un menú de degustació totalment vilanoví
Feliç idea la d’oferir productes del territori a joves valors, que ens van tornar a demostrar la seva consolidació com realitats
Durant un mes el plats de la III Nit de la Gastronomia es podran degustar als restaurants que els van crear
L'Ajuntament destinarà 2.100 euros a la iniciativa, que aspira a obtenir ajuts de fons europeus l'any vinent
La Confraria proposa la bròtola, el pop blanc i la gamba blanca en arrossegament; la sardina, el sorell i el seitó en l'art del llum; la sípia en les arts menors; i finalment la moixina o l'emperador, en el palangre
Mirar-nos el melic potser és una bona manera de que ens ho comencem a creure. Tenim els ingredients, les receptes, i els joves i entusiastes valors com la Laura Lucas, el Kilian Ventura i el José Romero
La segona edició d'aquest esdeveniment se celebrarà el 18 de novembre al restaurant Mas Roquer de Vilanova Park
Vilanova gaudeix d'un esplèndid patrimoni cultural, i la seva cuina en forma part, només cal que ens ho creiem
Serà un aparador enogastronòmic per 'refermar productes i plats arrelats a la rica tradició local i promocionar productors, elaboradors, forners, pastissers i restauradors'
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local