Les normatives i el context d'incertesa s'oposen a l'eficiència energètica
Convocats per NODE Garraf, una trentena d'experts es van reunir divendres a la Masia d'en Cabanyes per fer intercanvi de coneixements i experiències
- Redacció |
- 20-06-2016
Convocats per NODE Garraf, una trentena d'experts es van reunir divendres a la Masia d'en Cabanyes per fer intercanvi de coneixements i experiències
Una quinzena d’empreses de la Xarxa de Productes de la Terra del Garraf i l’Alt Penedès i restauradors de la comarca s’han trobat per crear sinèrgies
Un estudi de Node Garraf revel·la que només el 60% dels polígons de la comarca registra activitat econòmica
El propòsit d’aquest fòrum és promoure la interrelació i la complementarietat entre els experts i estimular l’activitat
El cap de setmana del 17, 18 i 19 de juny tres explotacions agràries i tres restaurants participaran a la primera edició de Benvinguts a pagès
La festa de la gastronomia de la província de Barcelona
El Consell Plenari de l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf ha acordat el nomenament d'Isidre Also com a conseller delegat de l'ens
S’ha treballat en els darrers tres anys per obtenir varietats millorades d’espigall del Garraf per criteris agromorfològics i sensorials que permetin augmentar el prestigi entre productors i consumidors
Rosa Huguet, presidenta de Node Garraf, destaca que Also és "una aposta estratègica" i el millor agent per reactivar l'agència de desenvolupament econòmic del Garraf
El Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú acull un tast d’espigalls i l’entrega de premis del concurs '1.000 maneres de cuinar' aquest producte
Acorden emprendre un procés de reforma de NODE Garraf, concentrant els objectius en dues principals línees d’actuació: la promoció industrial i la promoció turística
Origen Garraf és la campanya de promoció i difusió de la gastronomia del Garraf a partir dels productes més emblemàtics i únics de la comarca
La primera exhibició conjunta, en que els nostres productors, mercats i cuiners locals, van ser els introductors dels productes locals i de proximitat van captivar el públic en aquest nou format, seguint els detalls de l’elaboració d’aquests plats amb Origen Garraf
Huguet vol 'respondre a les necessitats dels municipis, des d’una gestió transparent i participativa que millori els serveis que presta la Mancomunitat'
Al cap de cinc anys al capdavant de la papereria, Noemi i Vinyet Mondéjar i han cedit el testimoni a la nova propietària Cari Ramírez
Vilanova gaudeix d'un esplèndid patrimoni cultural, i la seva cuina en forma part, només cal que ens ho creiem
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local