El Capvespre del Peix Senzill festeja la cuina més genuïna
Dijous 21 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges aplegarà de nou el Capvespre i Sopar del Peix Senzill.
- Redacció |
- 18-11-2024
Dijous 21 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges aplegarà de nou el Capvespre i Sopar del Peix Senzill.
L'acte va començar amb un esmorzar-col·loqui al Càmping Vilanova Park, on una vintena d'empresaris locals van participar per fomentar sinergies
El WineLab del Garraf tindrà lloc el dilluns 18 de novembre, de 10 h a 14 h, a la Masia Vilanoveta de Sant Pere de Ribes
Aquesta sessió forma part d'una sèrie de reunions periòdiques que s’estan realitzant en diferents polígons dels municipis de la comarca, per tal d'abordar les necessitats i problemàtiques específiques de cada zona industrial
Es tracta d'una declaració d'intencions que té com a objectiu preservar la tradició culinària, fomentar el consum de productes locals i garantir la qualitat i la sostenibilitat de la cuina marinera
El programa Garraf en Verd ofereix a les PIMES interessades la realització d'un informe energètic gratuït
Les diferents propostes, que inclouen des de Temps de vi fins al Sitges Film Festival, El Tingladu o la Rua Summer, sumen més de 300.000 participants
El Tardeo Turístic és un esdeveniment gratuït destinat a totes les empreses, organitzacions i institucions vinculades directament o indirectament amb el sector turístic
Node Garraf impulsa una iniciativa destinada a empoderar les petites i mitjanes empreses del Garraf en la seva lluita per una eficiència energètica millorada i una reducció de costos energètics significativa
Garraf al Món és una iniciativa de l’Agència Node Garraf, que compta amb el suport de la Diputació, per posar en valor l’activitat empresarial de la comarca i explorar oportunitats de negoci, innovació i tecnologia
Node Garraf ha gestionat 77 casos (48 reemprenedors i 29 cedents), dels quals gairebé un 13% han estat casos d’èxit tot preservant un total de 21 llocs de treball
Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB, ha desenvolupat funcions tant en l’àmbit públic com privat
La 7ena Festa de l’Espigall és un reconeixement públic als agricultors i els consumidors d'aquesta verdura autòctona de gran valor nutricional
Establir aliances per aconseguir rendibilitat i així impulsar nous projectes és un dels principals reptes de l'Economia social, segons les terceres Jornades d'Economia de l'Alt Penedès i el Garraf
La Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú ha acollit aquesta setmana una sessió col·lectiva sobre l'accessibilitat i el turisme
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local