Node Garraf participa en la Fira Expovacaciones de Bilbao
Es tracta d'una fira especialitzada en turisme i l’acollida i interès per la comarca del Garraf es valora molt positivament per part de l'agència
- Redacció |
- 07-10-2021
Es tracta d'una fira especialitzada en turisme i l’acollida i interès per la comarca del Garraf es valora molt positivament per part de l'agència
El patrocini cultural i el mecenatge, així com els incentius fiscals que els haurien d'estimular, han estat els temes tractats a les jornades celebrades a Sitges
Els darrers rodatges fets a Sitges han estat de Nike i un reality show holandès que ha escollit la localitat com a escenari dels seus projectes
El Quadern Verd pretén fer una radiografia de la situació econòmica del Garraf per reactivar-la
L’objectiu d’aquests guardons és fer un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació, i en el desenvolupament econòmic de la comarca
Més de 60 empreses del Garraf i el Penedès elaboradores de productes de proximitat van participar del networking
Node Garraf reconeix la bona trajectòria dels Gremis d’Hostaleria de Sitges i Vilanova i la Geltrú i atorga el distintiu Biosphere a 61 empreses del Garraf
El consell comarcal i agents econòmics i socials presenten un Pla estratègic d’activitat econòmica del Garraf que proposa actuacions pel sosteniment i l’equilibri de la comarca
El 3r Simposi Garraf s’han dedicat a analitzar els possibles escenaris socials i econòmics sota els efectes de la pandèmia
Sota el lema “El Garraf, nous escenaris per a una nova realitat”, Node Garraf programa ’unes jornades d’economia i estratègia comarcal
Carme Ruscalleda, en la sessió d’obertura, i Toni Massanés, en la ponència final, han coincidit en els mateixos termes a l’hora de destacar els ingredients del màrqueting gastronòmic
Participaran grans marques reconegudes i també petits productors i professionals d'un dels sectors econòmics més importants i on els experts veuen més futur
Es tracta d'un combinat a base de ginebra seca infusionada amb romaní i farigola, xarrup d'aigua i sucre infusionat amb espigalls, vermut sec i suc de llimona
L’Ajuntament de Sitges i NODE Garraf han celebrat, avui al Meliá Sitges, una jornada dedicada a la intel·ligència artificial, en la que s’han donat a conèixer diferents projectes i les tendències més actuals del sector
Rememora un cicle en el què, ara fa 40 anys, al Peixerot de Vilanova, es va retrobar el llegat de la gent de mar i els seus ranxos a bord: nou divendres de devoció per la cuina més genuïna
El Consell Comarcal del Garraf vol desenvolupar de forma coordinada amb el sector un projecte estratègic emmarcat en la transició ecològica
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local