Vivim en el Paisatge
Comentaris sobre l’avantprojecte del Pla Territorial del Penedès
- Pau Batlle Solé |
- 23-05-2024
Comentaris sobre l’avantprojecte del Pla Territorial del Penedès
L’assistència al congrés també ha servit per mantenir reunions amb experts de la Universitat UC Davis i la Universitat de Washington amb l’objectiu d’establir col·laboracions en estratègies d’adaptació de la viticultura al canvi climàtic
L'INCAVI han dut a terme diferents assaigs en parcel·les de la varietat macabeu al Penedès, en vinyes ja en plena producció i per fer front a l’oïdi, el míldiu i la botrytis
Experts i viticultors nacionals i internacionals compartiran coneixements i experiències en un acte retransmès per streaming
En aquesta desastrosa campanya 2020, els preus pagats per molts dels principals compradors de raïm s’han situat entre els 0,30/0,35 €/kg. Aquests baixos preus son molt inferiors als costos de producció que s’estimen, com a mínim, entre 0,45/0,50 €/kg
Jordà anima tots els agents a participar-hi per "encarar junts el reptes que planteja el futur"
La moció aprovada per la JNC contempla mesures encaminades a potenciar l’economia del territori que en darrera instància també contribueix a preservar el paisatge i el model vitivinícola
L’objectiu d’aquestes trobades és establir un àmbit conjunt de treball pel que fa al compliment dels requisits de la norma UNE ISO 17025_2017 i generar sinergies i col·laboracions
El curs serà de 20 hores en horari de tarda, està obert a un màxim de 30 alumnes i consta de visites a cellers, tastos i formació teòrica amb ponents de gran nivell
Una de les ponències destacades de la jornada ha estat la del membre del Grup de Recerca d’Agricultura de Precisió (GRAP) de la Universitat de Lleida (UdL), Jordi Llorenç
La Finca Prunamala de Sant Sadurní d’Anoia serà l’escenari de ponències dedicades a les novetats tecnològiques en maquinària agrícola, la nutrició de la vinya o els efectes del canvi climàtic en els cultius
La producció de raïm i vi ecològic s’ha situat com el primer sector productiu ecològic català
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local