Pedres i llenties
Malfiat com soc, he començat a imaginar competències deslleials entre marques i venjances de treballadors maltractats
- Francesc Murgadas / AMIC |
- 29-10-2022
Malfiat com soc, he començat a imaginar competències deslleials entre marques i venjances de treballadors maltractats
Què cal fer doncs? La resposta és senzilla. No acumular productes frescos de difícil conservació durant massa temps. I planificar-ne el consum.
El Brou és aconsellable fer-lo casolà, però si no, pot substituir-se per un ja fet o fer-ho amb una pastilla de brou concentrat.
Ja els he vist al supermercat. Per cert, a un preu desorbitat que el rètol anunciant intentava camuflar tot destacant el preu per cent grams i ja no el més habitual del quilo
Aquest aliment a més és molt versàtil en la cuina, podent-se presentar fred en amanides, saltat amb altres verdures o pernil, en truites o substituint en els plats a espinacs i bledes
Per als asteques i els inques, la Quinoa era considerada un producte sagrat.
Algú deu haver pensat que m’he begut l’enteniment. Però si reflexioneu una mica el que us diré, veureu que no vaig gaire errat
Evitar malgastar aliments implica saber conservar-los
El granissat de llimona és una beguda molt refrescant per als mesos d'estiu, lleugera, sense gaires calories, fàcil de fer i molt econòmica.
Aquesta recepta és ideal per a prendre-la fresqueta en aquesta època de l'any. És fàcil de fer, ràpida, molt lleugera i ens aporta moltíssims nutrients i antioxidants.
Els tomàquets farcits de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per als menjars amb amics i familiars, ja que a part d'estar boníssims, ens faran quedar sempre molt bé.
Com en el magnífic conte curt de Pere Calders on els orientals ocupen lentament i discrets, el nostre entorn, la gastronomia -o potser hauríem de dir la cuina per ser més precisos- s'ha vist envaïda per la moda de les cremes
M'agrada molt. I haig de reconèixer que gràcies al meu pare, defensor de tastar-ho tot i menjar el que t'agradi
Enteneu ara perquè reivindico un racó de la cuina per instal·lar-hi el vostre trull particular?
Vosaltres sabreu si aquesta ànsia que us ha entrat per rebaixar els sacsons de la panxa és una febre passatgera o no. En cas que no ho sigui, feu-me cas
La coliflor admet moltes altres opcions a més de bullida o gratinada que és com normalment es consumeix.
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local