Gastronomia

Pedres i llenties

Malfiat com soc, he començat a imaginar competències deslleials entre marques i venjances de treballadors maltractats

  • Francesc Murgadas / AMIC |
  • 29-10-2022
Gastronomia

La trampa de la bossa

Què cal fer doncs? La resposta és senzilla. No acumular productes frescos de difícil conservació durant massa temps. I planificar-ne el consum.

  • Francesc Murgadas / AMIC |
  • 14-10-2022
Receptes

Risotto de xampinyons

El Brou és aconsellable fer-lo casolà, però si no, pot substituir-se per un ja fet o fer-ho amb una pastilla de brou concentrat.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 20-09-2022
Gastronomia

Els primers bolets

Ja els he vist al supermercat. Per cert, a un preu desorbitat que el rètol anunciant intentava camuflar tot destacant el preu per cent grams i ja no el més habitual del quilo

  • Francesc Murgadas / AMIC |
  • 18-09-2022
Consells

El nou superaliment dels dietistes: el Kale

Aquest aliment a més és molt versàtil en la cuina, podent-se presentar fred en amanides, saltat amb altres verdures o pernil, en truites o substituint en els plats a espinacs i bledes

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 13-09-2022
Gastronomia

De cara a Nadal

Algú deu haver pensat que m’he begut l’enteniment. Però si reflexioneu una mica el que us diré, veureu que no vaig gaire errat

  • Francesc Murgadas |
  • 28-08-2022
Receptes

Granissat de llimona

El granissat de llimona és una beguda molt refrescant per als mesos d'estiu, lleugera, sense gaires calories, fàcil de fer i molt econòmica.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 19-08-2022
Receptes

Sopa de tomàquet freda

Aquesta recepta és ideal per a prendre-la fresqueta en aquesta època de l'any. És fàcil de fer, ràpida, molt lleugera i ens aporta moltíssims nutrients i antioxidants.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 13-08-2022
Receptes

Tomàquets farcits de carn

Els tomàquets farcits de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per als menjars amb amics i familiars, ja que a part d'estar boníssims, ens faran quedar sempre molt bé.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 13-08-2022
Gastronomia

Invasió subtil

Com en el magnífic conte curt de Pere Calders on els orientals ocupen lentament i discrets, el nostre entorn, la gastronomia -o potser hauríem de dir la cuina per ser més precisos- s'ha vist envaïda per la moda de les cremes

  • Francesc Murgadas / AMIC |
  • 28-07-2022
Gastronomia

El Pedrer

M'agrada molt. I haig de reconèixer que gràcies al meu pare, defensor de tastar-ho tot i menjar el que t'agradi

  • Francesc Murgadas / AMIC |
  • 14-07-2022
Gastronomia

El trull

Enteneu ara perquè reivindico un racó de la cuina per instal·lar-hi el vostre trull particular?

  • Francesc Murgadas / AMIC |
  • 29-06-2022
Gastronomia

Un bon principi

Vosaltres sabreu si aquesta ànsia que us ha entrat per rebaixar els sacsons de la panxa és una febre passatgera o no. En cas que no ho sigui, feu-me cas

  • AMIC / Francesc Murgadas |
  • 16-06-2022
Receptes

Coliflor amb safrà

La coliflor admet moltes altres opcions a més de bullida o gratinada que és com normalment es consumeix.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 10-06-2022



El més vist a Gastronomia

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local