Coliflor amb safrà
La coliflor admet moltes altres opcions a més de bullida o gratinada que és com normalment es consumeix.
- Eva Remolina / AMIC |
- 10-06-2022
La coliflor admet moltes altres opcions a més de bullida o gratinada que és com normalment es consumeix.
Poques receptes són tan fàcils de preparar i tan saboroses com una bona orada al forn.
La febre dels "influencers" sembla que també està arribant a la cuina
Una de les formes habituals de cuinar-la és com la presentem avui: un plat senzill i ràpid d'elaborar però molt, molt saborós.
Presentem una recepta nutritiva, saborosa i que ens farà quedar molt bé quan tinguem convidats a casa. A més, és molt fàcil de fer.
Les sardines en escabetx és un plat tradicional que prové de la gastronomia àrab. Aquesta típica salsa pot a més incloure's en molts altres plats amb els quals queda molt bé com el conill, el pollastre o els musclos.
Arriba el temps de la calor i, amb ell, les amanides i el dilema sobre com hem de preparar-les
Avui, amb la inflació que patim i el poc temps de què disposem, potser es podria fer una nova revolució que evités l'aparentment imparable submissió a les grans cadenes de producció industrial de menús, plats i preparats
Jo, amb tot el dolor del meu cor, ho tinc clar. S'acosta el temps en què la pesca -com ja passa amb la caça- serà una activitat quasi esportiva que practicaran uns quants sobre les espècies que no siguin criades per l'home i, per tant, escapin a la domesticació
La indústria alimentària acaba d'anunciar que aquest any posarà al mercat els primers filets de tonyina obtinguts per cultiu cel·lular
La ‘Xarxa d’aliments de qualitat’ té com a objectiu la transferència de coneixement i tecnologia, per a l’enfortiment de l’ecosistema innovador del sector agroalimentari a escala euroregional
El Fondant és una pasta feta amb sucre, d'aspecte molt similar a la plastilina amb la qual es cobreixen tota classe de dolços com a pastissos, dònuts, cupcakes o galetes.
Aquesta és sense cap mena de dubte, una de les receptes més típiques de la cuina catalana.
El bistec rus, l'altre nom de l'hamburguesa, només s'ha de girar un cop a les graelles
Les faves amb cloïsses és un deliciós plat típic de la gastronomia asturiana. Un plat d'una dificultat mitjana i que porta el seu temps de preparació si el que volem és potenciar al màxim el seu gran sabor.
El potatge que presentem és un plat molt tradicional apte per a vegans i vegetarians i a més, molt saludable.
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local