El tercer en discòrdia
Agradi o no, avui tenim tres estils d’arròs que es disputen la primacia a les nostres taules
- Francesc Murgadas / AMIC |
- 12-12-2024
Agradi o no, avui tenim tres estils d’arròs que es disputen la primacia a les nostres taules
Consti en acta que no estic reclamant el retorn als costums victorians de la burgesia noucentista en les que la taula era quasi un lloc de recolliment i silenci
O millor dit, s’ha acabat deixar aquesta verdura de banda amb l’excusa que, en coure, deixa anar una ferum que fa caure enrere?
La fondue és una opció gastronòmica ideal per a reunions amb amics o família, especialment durant els mesos més freds
Després de vuit edicions “globals” del concurs del “Plat favorit dels catalans”, amb guanyadors tan heterogenis com el cebiche, el biquini o la coradella, la revista CUINA va decidir acotar la dispersió més que evident
Sense oblidar que un tercer estri tan català com és el morter
Tot va començar, ja fa uns anys, amb un reclam publicitari
La llet de coco és una font important de greixos saludables, concretament de triglicèrids de cadena mitjana (TCM), que el cos utilitza ràpidament com a energia, en lloc d'emmagatzemar-los en forma de greix
Mentre el sector de la compra de productes alimentaris en cru ha baixat un 0,4%, les compres de menjars preparats i cuits han crescut un 1,5% en global
Aquelles persones que s'acosten en bandada als mercats, no exerceixen de compradors / clients sinó que ho fan en tant que turistes / tafaners
El fuet és un dels embotits més característics i estimats de la gastronomia catalana
Ara ja té tres colors. Vermell (el de tota la vida), verd i groc. I dues formes diferenciades, el llarg i estret que fregim, i l'ample i més o menys curt que suporta tot el pes de la tradició
Una recorda la de bàsquet i l'altre la de rugbi. Són la síndria i el meló. Que ens enfronten al repte de tallar-les de forma més o menys regular i útil.
La innocuïtat dels aliments es refereix a l'absència de perills en els aliments que poden danyar la salut dels consumidors.
No us enganyeu, la majoria dels formatges que mengem són morts
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local