Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Concert Solidari VOZES

El Vendrell | 03-08-2024 17:07 h.

Concert Solidari VOZES

Nascuda l’any 2004, l’entitat treballa per a la integració i la cohesió de nens, nenes i adolescents en contextos desafavorits i en entorns en risc o situació d’exclusió social de Barcelona, creant grans cors i orquestres simfòniques i formacions musicals diverses. Actualment, VOZES compta amb més de 700 persones beneficiàries, que hi troben una porta d’acollida i d’integració, d’intercanvi i cooperació i valors que incideixen en la seva transformació personal així com també del seu entorn familiar.

Al llarg de tots aquests anys, VOZES ha ofert més de 1.200 concerts en places, carrers, Biblioteques i Centres Cívics dels barris de la capital catalana, especialment Nou Barris. Però des de l’entorn perifèric, també ha portat la seva música i cultura als principals escenaris de la ciutat, com el Liceu, l’Auditori o el Palau de la Música. En reconeixement a la seva tasca el projecte ha rebut recentment la Creu de Sant Jordi que atorga la Generalitat de Catalunya.

Al concert interpretaran obres de Haydn, Mozart, Rachmaninov, Vitto Monti, Johanes Bramhs,  altres temes de bandes sonores de Ennio Morricore, Justin Hurwitz, Alan Menken, ens endinsarem dintre la cultura Iberoamèricana amb obres de Sebantian Iradier, Felix Manuel Rodriguez i Zenquinha de Abreu, i per acabar el concert es tocaran temes d’ABBA.

El concert tindrà lloc als jardins del Museu Pau Casals amb una entrada solidària de 15 euros. L’entrada es destinarà íntegrament al projecte per tal continuar amb el seu propòsit social.

En acabar el concert s’oferirà una copa de cava a tots els assistents, gentilesa del celler Jané Ventura, que dóna suport al projecte  des de la seva implicació amb la cultura i la música.

RESERVA I VENDA D’ENTRADES

Les activitats tenen un aforament limitat, per la qual cosa és necessari la reserva prèvia mitjançant la compra d’entrades a través del web https://www.paucasals.org/activitats-museu/

Més informació i reserves al web www.paucasals.org , al telèfon 977 684 276 o al correu electrònic museu@paucasals.org

El Museu Pau Casals amplia els seus horaris durant l’estiu i es podrà visitar de dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 16:30 a 20h i diumenges i festius de 10 a 14h.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!