Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

#FESHUMOR, el Festival de l’Humor del Penedès

Cunit | 08-08-2024 18:05 h. fins 11-08-2024

a edició del #FESHUMOR, el Festival de l’Humor del Penedès

La novena edició del #FESHUMOR, ja és aquí. El Festival de l’Humor del Penedès ha presentat el cartell de l’edició d’enguany aquest dilluns, a poc més d’un mes que les rialles envaeixin el Penedès Marítim. Un cartell que conformen més d’una desena d’artistes, entre els que destaquen noms com Mag Lari, que hi presentarà el seu “Strafalari”, Peyu, que estrena el seu nou espectacle, “La Niña Bonita”, Pep Plaza, carregat amb l’artilleria d’imitacions de “El substitut” o el podcast d’humor La Riota que, en aquesta ocasió, tindrà com a convidada la creadora de contingut en català Juliana Canet.

El festival, que se celebrarà del 8 a l’11 d’agost a la plaça Jaume Vidal de Cunit, continua demostrant que aposta per formats còmics, més enllà de l’stand up comedy. Tot i això, els monòlegs continuaran jugant un paper destacat dins del certamen. La gala inaugural anirà a càrrec del col·lectiu Baix for Laughs, que reuneix alguns dels millors còmics de l’escena alternativa de Barcelona. A banda, Maria Juan i Saray Cerro representaran l’humor del país valencià. Una novena edició en què repetirà el grup Impro Acatomba, tornarà l’essència del circ amb la Cia. TotalCirc i el seu “Hotel Bucarest” i riurem amb l’obra “Chamuskadas”.

Lloc i adreça de l'acte

  • Cunit
  • plaça Jaume Vidal

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!