Festival d'estiu

La gira Bellodrama Tour d'Ana Mena aterra al Terramar CaixaBank de Sitges amb más de 2.500 espectadors

L’actuació de la cantant malaguenya d’aquesta passada nit s’ha convertit en un dels concerts més multitudinaris de la programació d’aquesta setena edició del Festival

La gira Bellodrama Tour d'Ana Mena aterra al Terramar CaixaBank de Sitges amb más de 2.500 espectadors. Sergi Abad

La gira Bellodrama Tour d'Ana Mena aterra al Terramar CaixaBank de Sitges amb más de 2.500 espectadors. Sergi Abad

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 2€ al mes sense permanència.

Ana Mena transforma el melodrama en bellodrama, aquest és el secret del seu èxit, que l’ha portat a realitzar una gira triomfal que és a punt de complir dos anys consecutius recorrent els grans escenaris de tot el país, i que clourà a finals d’aquest mateix 2024. 

L’actuació de la cantant malaguenya d’aquesta passada nit s’ha convertit en un dels concerts més multitudinaris de la programació d’aquesta setena edició del Festival Terramar CaixaBank, superant l’espectacular xifra de 2.500 espectadors.  Un concert que ha omplert un públic familiar que s’ha bolcat des del primer moment en totes i cadascuna de les cançons del repertori de l’artista. 

Una a una, Ana Mena ha anat desgranant els seus hits més coneguts, temes inclosos en els seus dos únics àlbums publicats fins el moment i algunes de les col·laboracions més celebrades amb altres artistes. Un dels primers moments de major complicitat han arribat en el moment d’interpretar Música Ligera, on l’artista ha acabat convidant al públic a cantar-la a capella. Quiero decirte, una de les seves col·laboracions més exitoses amb Abraham Mateo, o els temes Se iluminaba (Una volta ancora), col·laboració amb Fred de Palma, va ser una de les cançons més escoltades a les plataformes digitals l’any 2020, i A un paso de la luna, una altra de les seves col·laboracions al país alpí, en aquest cas amb Rocco Hunt, dos temes que li van donar una gran transcendència mediàtica pel fet de triomfar fora de les seves fronteres.

Ana Mena també ha tingut ocasió de fer un repàs a la seva trajectòria artística que va començar des de ben petita, amb només vuit anys, projectant a la pantalla de l’auditori imatges molt emotives del seus inicis, on va tenir l’oportunitat de participar en programes musicals de televisió i va fer les seves primers passes com a actriu a sèries i pel·lícules, rodant a les ordres de Pedro Almodóvar a La Piel que habito, on interpreta a la filla del personatge d’Antonio Banderas. En un moment del show, l’artista recupera tres tremes que han marcat diferents moments de la seva vida, Obsesión (Aventura), La Gata Bajo la Lluvia (Rocío Dúrcal) i Quédate conmigo (La Oreja de Van Gogh).

Bellodrama Tour és indubtablement, l’espectacle en directe que ha consolidat Ana Mena com una de les estrelles femenines de la nova escena pop i urbana a tot l’estat espanyol, transcendint a altres mercats internacionals com l’italià, el francès i el llatinoamericà. La cloenda final del concert d’aquesta nit a Sitges l’ha reservat per a dos dels seus hits més importants, i que han suposat un dels grans punts d’inflexió de la seva discografia, Madrid City i Las 12.  Un final apoteòsic que ha deixat molt amunt les emocions d’un públic que sempre recordarà aquest concert al Terramar CaixaBank d’una de les artistes amb major projecció del panorama musical del moment.

Pròxims concerts Festival Terramar Caixabank 2024:

07 agost              Camela “Gira 30 años”

08 agost              God Save The Queen “Greatest Hits”.

09 agost              Antònia Font “Gira teatres i auditoris 2024”

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!




SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local