Exposició d'alumnes de fotografia

Fotoperiodisme sobre la Rússia post-soviètica, al TOC

Aquesta exposició, amb unes 50 fotografies, és el primer acte que l'Associació de Periodistes del Garraf organitza de cara a la ciutadania

Es pot veure una selecció de fotografies de cinc dels divuit fotògrafs que conformen l'exposició

Imatge de l'exposició. APG

Imatge de l'exposició. APG

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La sala TOC presenta fins al 17 de novembre l'exposició 'Joves Històries Russes'. És una mostra que arriba a Vilanova i la Geltrú després d'haver-se exposat a Barcelona, a la seu de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i presenta el treball fotoperiodìstic de cinc fotògrafs, entre els quals hi ha Sergey Maximishin, guanyador del premi World Press Photo 2004 i 2006, sobre la Rússia dels darrers 20 anys.

Aquesta exposició, amb unes 50 fotografies, és el primer acte que l'Associació de Periodistes del Garraf organitza de cara a la ciutadania, fins ara aquesta associació creada recentment, ha organitzat activitats i conferències adreçades als seus associats i professionals dels mitjans de comunicació de la ciutat i de la comarca

A la nostra ciutat es pot veure una selecció de fotografies de cinc dels divuit fotògrafs que conformen l'exposició que es va poder veure a Barcelona a la seu de l'IEFC. Aquest institut ha col·laborat amb l'Associació de Periodistes del Garraf per poder portar l'exposició a la ciutat. La inauguració es va fer ahir dijous a la tarda i hi va assistir el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Giribet qui va destacar que "gràcies a l'Associació de Periodistes del Garraf i de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya VNG pot acollir una exposició important de les característiques de 'Joves Històries Russes'".

A través d'aquesta exposició el públic pot conèixer la realitat de la vida quotidiana de les persones a la Rússia post-soviètica, amb el treball de Sergey Maximishin o la situació, de vegades marginal, de les joves russes adolescents que queden embarassades i són expulsades de l'escola o de la família. L'exposició també dedica un dels seus reportatges a la vida diària dels guardes fronterers o els personatges que habiten l'espai públic dels barris perifèrics de Sant Petersburg. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local