Festival d'arts escèniques

La segona edició de Fes+Chapeau tindrà lloc enguany per Setmana Santa

Com a novetats importants destaquen el mercat d’artesania i la vídeo projecció del documental 'ni oblit ni perdó'

Lídia Raventós. Presentació del festival Fes+Chapeau

Lídia Raventós. Presentació del festival Fes+Chapeau

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Fes+Chapeau, el festival d’arts escèniques de Sant Pere de Ribes, tindrà lloc enguany per Setmana Santa coincidint amb el Dia Internacional del Circ. El certamen, organitzat pel bar Cultural La Traca i amb la col·laboració d’altres entitats i col·lectius com la Trattoria de Ribes, l’Assemblea d’Estudiants, el Ger o l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, entre d’altres, vol potenciar la cultura i les arts escèniques de carrer, endinsar-se entre els llocs més emblemàtics de Ribes com són el Castell o l’ermita de Sant Pau.

Com a novetats, aquesta segona edició del festival comptarà amb una oferta d’espectacles i col·laboracions més amplia que tindrà lloc a diferents punts del municipi. A més a més, enguany també s’hi podrà trobar un mercat d’artesania amb més de 30 parades. Com a fet més destacat, es farà la vídeo-projecció del documental 4F “ni oblidit ni perdó” del col·lectiu 15Mtv, un treball d’investigació vídeo-gràfica que pretén donar a conèixer la veritat sobre els fets que van tenir lloc el 4 de febrer de 2006, un dels casos de corrupció policial més greus que s’han destapat a Barcelona.

L’objectiu primordial de Fes+Chapeau és dotar Ribes d’una nova activitat cultural que converteixi els espais públics del poble en llocs lúdics d’expressió artística, així com generar activitat econòmica gràcies a l’afluència de públic promoguda pel festival.  Es pretén que sigui un festival proper, íntim, de qualitat, a l’abast de tothom i amb diferents disciplines artístiques per crear un espai on la gent convisqui entre arts i creativitat.

Com ja es va fer amb l’edició anterior, la característica principal del festival de teatre, música, circ i dansa, és l’autogestió. Els artistes no són remunerats, sinó que un cop finalitzats els espectacles passaran amb el barret entre el públic tal i com s’ha fet tradicionalment en l’art de carrer amb l’objectiu de trencar la distància entre les arts escèniques i el públic general.

Divendres 18: de 17h a 03 de la matinada.
Dissabte 19 (Dia Internacional del Circ): de 11h del matí a 03h de la matinada.
Diumenge 20: de 11h del matí a 03 de la matinada.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local