Música

La música dels vilanovins All THEM obre un nexe intergeneracional

Els joves d'All The Hollow Empty Minds sorprenen amb un primer disc de sonoritat original, entre la nostàlgia dels 90 i l'empenta del segle XXI

D'esquerra a dreta: Marc Ramirez Cañabate, Sergi Campos Gutiérrez, Ot Pascual March i Nil Garcia Gutiérrez

D'esquerra a dreta: Marc Ramirez Cañabate, Sergi Campos Gutiérrez, Ot Pascual March i Nil Garcia Gutiérrez

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Existeix la música per a tots els públics o un públic per a tota la música? Els All The Hollow Empty Minds sorprenen amb un primer treball que traspassa la sonoritat nostàlgica dels 90 amb l'empenta del segle XXI. Els joves vilanovins (nascuts després de 2002) acaben d'estrenar set temes propis, amb una sofisticada proposta tant musical com en les lletres, que aplega joves d'avui que a partir de referents com Nirvana, Metallica o Radiohead sobresurten de l'actual paisatge musical més comercial.

El primer disc dels All THEM –disponible en les principals plataformes digitals– ha estat el resultat d'un projecte nascut el 2019 (i truncat per la pandèmia) que inclou, el treball de composició i lletres, l'enregistrament i la producció a càrrec de Mos Produccions, que ha deixat de banda el rap, per implicar-se amb l'edició de la música dels joves vilanovins.

La carta de presentació inclou el tema Circle, el primer videoclip del grup, a càrrec de Fèlix Pascual i l'art i disseny de Paula Martín Sanz (@deliri0_). La resta de peces són What's Like to Be Free, Journey, Stay Alive, Destroy Them, New Life i Pain, que configuren en conjunt una contundent missiva sobre la supervivència, enmig d'un mar de pèrdues i inseguretats. Els temes responen d'aquesta manera a la petjada d'una joventut arriscada i valenta, que s'obre camí entre neguits, dubtes i un constant aprenentatge. Així són els All THEM, amb Ot Pascual (baix); Sergi Campos (bateria); Nil Garcia (guitarra) i Marc Ramírez (veu i guitarra).

El grup va néixer per l'empenta d'un professor de l'institut Mallafrè de Vilanova i la Geltrú, que els va convèncer per participar en una mostra de joves talents a Canyelles. S'hi van inscriure i van aconseguir el més important: que el projecte tingui continuïtat. Ara cal seguir la seva música i les novetats a partir de les seves xarxes socials, i esperar l'anunci del primer directe de presentació del nou treball.

Ah! I el nom de grup, que no confongui: res de ments buides, són intrèpides, conscients, provocadores i fruit d'un pessimisme extremadament realista!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local