En una època en què gairebé no tenim temps per pensar en què menjar, Karlos Arguiñano ens ofereix un nou receptari destinat a fer-nos la vida més fàcil, còmoda i agradable. Un llibre que ens acompanya al nostre dia a dia i s'adapta a qualsevol moment i ocasió: 950 receptes ràpides, fàcils i saludables que ens descobreixen el plaer de cuinar, sempre a mida, i segons les nostres necessitats o el nostre estil de vida. Un llibre per a totes les edats i per a tots els nivells culinaris.
Carxofes amb vinagreta de mostassa, salmó amb alvocat i ruca o gall dindi farcit de dàtils i xampinyons. Plats fàcils i ràpids, autèntics i saludables, amb el segell inconfusible del cuiner més famós de la televisió.
Biografia de l'autor
Karlos Arguiñano es va inscriure amb disset anys a l'Escola d'Hostaleria de l'Hotel Euromar, a Zarauz, i, després d'un intens periple formatiu per diversos països, va fundar el 1979 el seu restaurant. En poc temps, l'establiment va ocupar un lloc destacat a les guies gastronòmiques espanyoles i va ser distingit el 1985 amb una estrella Michelin. Des de llavors, ha esdevingut el cuiner més popular del nostre país, amb més de sis mil programes de televisió emesos i nombrosos guardons que avalen el seu prestigi. Els seus llibres anteriors s'han convertit en un fenomen de vendes amb més de 400.000 exemplars venuts. Actualment condueix diàriament el programa Cuina oberta de Karlos Arguiñano, a Antena 3. Aquest any ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Televisió.