Editorial Crítica
Castellà
112 pàgines
11.9 euros
Un llibre en el que se’ns fa una crítica radical de l’economia, la política i la moralitat pública dels nostres temps. L’autor és un dels economistes més importants de l’actualitat.
Sinopsis
L’autor ens explica que la distància entre la realitat i el saber convencional mai havia estat tant gran com avui perquè l’engany i la falsedat s’han fet endèmics. Tant els polítics com els mitjans de comunicació han metabolitzat ja els mites del mercat, com les grans corporacions empresarials treballen per oferir lo millor per al públic, que la economia se estimula si la intervenció de l’estat es mínima o que les grans diferencies salarials i l’enriquiment d’uns quants són subproductes del sistema que s’han d’acceptar com a mals menors. És a dir, que hem acceptat el frau legal, “innocent”.La realitat, però, és que el mercat està subjecte a una gestió que financen i planifiquen amb molta cura les grans corporacions privades. Aquestes, d’altra banda, ni estan al servei del consumidor ni les controlen els seus accionistes, sinó els gran executius, que han desenvolupat una compacta burocràcia corporativa responsable d’escàndols financers com els de Enron, Worldcom o Arthur Andersen.
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara!