Cal Blay Vitnicinc reobre les seves portes amb un nou projecte, Cal Blay ORÍGENS
Cal Blay engega una nova aventura en la qual es vol tornar als orígens, al producte, a l’artesania i a la cuina del xup-xup
- Redacció |
- 06-10-2022
Cal Blay engega una nova aventura en la qual es vol tornar als orígens, al producte, a l’artesania i a la cuina del xup-xup
La iniciativa, impulsada pel Casino Prado, el Gremi d’Hostaleria de Sitges i amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, pretén fer visible el paper de la dona dins el sector de la cuina, la gastronomia i la restauració a Sitges
La vuitena edició es confirma com un referent per a turistes i visitants de la capital del Garraf que ofereix des del 2014 les millors ofertes gastronòmiques i d'oci de la ciutat
Els pagesos esperen recollir 500.000 quilos de fruits, que són un xic més petits, però de "molta qualitat"
Durant la presentació, es va poder gaudir de la música en directe de la DJ Núria Scarp
25 establiments oferiran una copa de vi amb una tapa amb un nom relacionat amb el patrimoni vilanoví
La jornada constarà d’un vermut popular i sopar amb gamba vermella, sípia, tonyina, pop i sardina
Uns 80 restaurants del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès hi han pres part en aquesta edició
El sector celebra l'evolució dels dolços per a intolerants: "Ara en menja tota la família sense notar la diferència"
Oriol Castro, Valentí Mongay, Carme Suñé, Carme Arce, Javi Pradranas i Sandra Campillo seran els sis cuiners i cuineres que impartiran els Showcookings
Aquest premi ha estat una de les activitats més destacades de la trobada interregional d’agents de la «Xarxa d’aliments de qualitat»
El Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (CIM) en col·laboració amb l’organització Slow Food i la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges acullen l’alumnat italià
El Paté Rústic de Gall del Penedès IGP, elaborat en exclusiva per Mallart, concorre també als premis INNOVAL d’innovació alimentària
La missió d'aquest Senat és assessorar l'estratègia de turisme gurmet amb la implicació dels gremis de Sitges i Vilanova i la Geltrú.
Marcel va assolir la segona posició en el concurs de més prestigi a nivell Espanyol especialitzat en la cuina asiàtica
Al llarg del matí els i les Mestres Xatonaires van fer una exhibició d’elaboració de xató i van explicar curiositats de com preparar la salsa
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local