Avinyonet ho té tot a punt per a una nova edició del Microvi
El tret de sortida el marcarà enguany el Tast de vins del Massís del Garraf el dia 14 d’abril al celler Can Ràfols dels Caus
- Redacció |
- 29-03-2023
El tret de sortida el marcarà enguany el Tast de vins del Massís del Garraf el dia 14 d’abril al celler Can Ràfols dels Caus
El consum a l’hostaleria d’arreu de l’estat espanyol es dispara un 30,4%
El Vi del Centenari 1920 Xarel.lo 2022 ha estat distingit per tercer any consecutiu
Els agents turístics han destacat positivament la proximitat a Barcelona i Tarragona, el gran número i varietat de cellers visitables
Els onze cellers lamenten que no ser una DO els deixa fora de les ajudes per a escumosos de llarga criança
La ruta recorre el centre històric i l’eixample vilafranquí on es podran observar elements d’interès relacionats amb la cultura i l’economia del vi, que han modelat la ciutat al llarg dels dos darrers segles
La Mostra de petits cellers repetirà el format tradicional d’entrada amb la participació de 35 cellers d’arreu de Catalunya
Les diferents activitats organitzades per la DO Cava han despertat la màxima expectació en la BWW 2023 entre els professionals del sector i s'han convertit en una de les grans referències del vi espanyol d'alta qualitat
La investigació que es porta a terme a l'ICVV identifica com un objectiu estratègic mantenir i augmentar la qualitat i la diversitat dels vins, en un context climàtic global
Jean Leon va iniciar el seu projecte el 1963 amb l’enòleg Jaume Rovira, convertit en l’alma mater del celler
Javier Pagés afirma que 'es pretén posar en valor el distintiu del segell d'Elaborador Integral ressaltant la importància del terroir i l'elaboració que és duta a terme de principi a fi per un mateix celler'
Acció Climàtica ha destinat 1 MEUR a millorar la maquinaria i la tecnologia d’un centre "referent"
El celler centenari confia en les solucions d'IPM, a Ricoh Company, per impulsar-ne la transformació tecnològica amb eines de Dell Technologies i VMware
Ferré s’endinsa en la vida d’una cinquantena de dones viticultores amb històries ben diferents i amb l’amor compartit per la terra
El projecte Enoconsens aspira a atraure un miler de participants que no siguin experts del món vinícola
La Denominació d’Origen Penedès reconeix la carrera del president de Família Torres pel seu treball pel Penedès
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local