La DO Penedès supera el "sotrac" de la covid i preveu tancar l'any amb el mateix nivell de vendes que el 2019
L'ens posa rumb a assolir la producció 100% ecològica l'any 2025
- ACN/ Gemma Sánchez |
- 16-11-2021
L'ens posa rumb a assolir la producció 100% ecològica l'any 2025
Els cellers parlen de "bones perspectives" per la recuperació del consum intern i l'increment de les exportacions
Joan Juvé Santacana, president de Juvé & Camps, ha estat reconegut amb el premi honorífic
Diverses empreses del vi comparteixen mesures per recuperar la fertilitat del camp i mitigar la contaminació
Sota l’eslògan de Malvasia de Sitges, la imprescindible, la setena edició de la Setmana de la Malvasia programa un ampli ventall d’activitats per a públics diversos
Un dels projectes és Hidrovinya, que consta de 22 punts que recull dades del Penedès i Costers del Segre
El celler estima capturar 20 tones anuals de diòxid de carboni i destinar-lo a gas inert per protegir el vi als dipòsits
Els 22 membres del grup International Wineries for Climate Action signen una carta per promoure un compromís col·lectiu
El grup es proposa produir més de la meitat de cava amb agricultura ecològica l'any 2024
Les comandes a l'estranger es disparen un 18% de cara al Nadal pel temor a una eventual falta d'estoc
Fires professionals, tastos, rutes turístiques, accions promocionals o propostes culturals i formatives configuren el programa
Enguany s’ha apostat per actes populars com Mercat de Mercats, on es van servir més de 12000 copes de vi per acompanyar els tastets dels Mercats de Barcelona
Fins a 14 cellers del segell Vins del Massís del Garraf han proposat tastos d'alguns dels seus productes més emblemàtics.
La presentació del llibre ‘Catalunya, terra de vi. Les denominacions d’Origen’, a càrrec del sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, clou l’Aula de la Setmana del Vi
La verema 2021 serà recordada per ser la primera en què els cellers poden distingir els seus vins pel territori d'origen del raïm, després de la recent entrada en vigor de les zones i subzones aprovades pel Consell Regulador
Les activitats professionals es concentraran al Gastronomic Forum
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local