
La nostra feina
Comprar aliments o preparats per la nostra alimentació, és una de les feines bàsiques del consumidor. Decidir si optem pel fresc o pel congelat, també
- Francesc Murgadas / AMIC |
- 26-03-2025
Comprar aliments o preparats per la nostra alimentació, és una de les feines bàsiques del consumidor. Decidir si optem pel fresc o pel congelat, també
Per fi, la universitat de Nàpols diu haver arribat a fer l’ou dur “perfecte”. Amb el que ha batejat com “cocció periòdica”
Una de les formes de saber per quina estació de l’any estàvem transitant era, sense dubte, observar els productes que, crus o cuinats, passaven per la nostra taula
Per tot l’any 2025. Estava decidit i proclamat des de l’any 2023, però ara arriba el moment de la veritat
El que fins fa poc era una tradició implantada a casa nostra a partir dels costums més o menys rurals, porta cap a esdevenir una norma de mercat amb importants conseqüències pel medi ambient
La gent està decantant-se lentament cap als vins blancs, en detriment dels negres i, curiosament, mantenint el seu interès pels vins rosats
Agradi o no, avui tenim tres estils d’arròs que es disputen la primacia a les nostres taules
Consti en acta que no estic reclamant el retorn als costums victorians de la burgesia noucentista en les que la taula era quasi un lloc de recolliment i silenci
O millor dit, s’ha acabat deixar aquesta verdura de banda amb l’excusa que, en coure, deixa anar una ferum que fa caure enrere?
La fondue és una opció gastronòmica ideal per a reunions amb amics o família, especialment durant els mesos més freds
Després de vuit edicions “globals” del concurs del “Plat favorit dels catalans”, amb guanyadors tan heterogenis com el cebiche, el biquini o la coradella, la revista CUINA va decidir acotar la dispersió més que evident
Sense oblidar que un tercer estri tan català com és el morter
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local