El Gall del Penedès dispara les vendes en una campanya de Nadal “molt bona”
L’IGP constata una acceleració dels encàrrecs i preveu esgotar l’estoc abans que altres anys
- ACN/ Gemma Sánchez |
- 21-12-2024
L’IGP constata una acceleració dels encàrrecs i preveu esgotar l’estoc abans que altres anys
Carafí: 'Al tractar-se d'un producte noble, tenim por de cuinar Gall del Penedès. Al final, un Gall no deixa de ser una au, com un pollastre, però se li ha de donar una miqueta més d'afecte. Aquest afecte, què vol dir? Temps!'
L’ampli programa d’activitats s’allargarà des del 29 de novembre amb l’encesa de llums i fins al 5 de gener amb la Cavalcada de Reis
Els criadors posaran a la venda més de 1.800 exemplars d’aviram entre peces vives, trossejades i cuinades
Amb el lema "El millor regal ets tu" es vol destacar la importància de cada persona en la comunitat i com cadascú aporta alegria i valor a les festes
El conegut com a Cintet parlarà sobre les propietats i beneficis del Gall del Penedès i compartirà idees per cuinar-lo
La mostra gastronòmica de la Fira del Gall té per objectius difondre la cuina del Gall del Penedès amb IGP, el producte de qualitat i proximitat
Els visitants han valorat molt positivament la cura de la Fira pel medi ambient, amb iniciatives com l’eliminació de les ampolletes de plàstic i del recipient del menjar per emportar, així com l’aposta per oferir peces d’aviram ja cuinades
Es tracta d’una adaptació del tradicional joc de l’Oca, que convida a passejar pel Mercat dels Dissabtes, i a conèixer aquest mercat gairebé mil·lenari
El gastrònom i director de la Fundació Alícia, pregoner de la Fira del Gall 2023, ha tornat als arrels de l’ésser humà per reivindicar la nostra cultura alimentària
Volen atraure nous clients amb la distribució de pollastres cuinats i envasats al buit durant la fira de Vilafranca
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local