L’obrador d’embotits socials Mallart Artesans innova la recepta del paté de La Llacuna
També ha llançat al mercat un nou format en pot de vidre, amb l’assessorament tecnològic de l’IRTA
- Redacció |
- 07-11-2022
També ha llançat al mercat un nou format en pot de vidre, amb l’assessorament tecnològic de l’IRTA
El Clúster Catalonia Gourmet valora el projecte social d’inclusió laboral de persones amb discapacitat i el llançament de nous productes amb Gall del Penedès IGP
El Paté Rústic de Gall del Penedès IGP, elaborat en exclusiva per Mallart, concorre també als premis INNOVAL d’innovació alimentària
Els criadors de Gall del Penedès amb IGP han venut unes 500 peces d’aviram al llarg del cap de setmana
La mostra s’allargarà tot el cap de setmana amb diversos espais de degustació i activitats paral·leles
Els criadors han hagut de fer proves PCR a tot l'aviram per descartar casos de grip
Collados, que ja va ser pregonera de la mostra el 2008, destaca els aliments de qualitat com una via per potenciar el territori
La mostra recupera enguany el seu format habitual amb el gall del Penedès, la gastronomia d'alta qualitat i els vins de la DO Penedès com a protagonistes
Les novetats són la creació d'una “Gastrobotiga” a cel obert, una carpa anomenada “Wine Park” per a fer degustacions de vins de la DO i un altre espai en que es podran degustar els plats dels 5 restaurants convidats d'enguany
El producte, elaborat en exclusiva per Mallart, concentra en un pot l’economia circular, l’alta gastronomia i el compromís social
El saló obre portes amb la sostenibilitat i la innovació alimentàries com a fil conductor
Els visitants responen bé al format especial que presentava enguany la mostra, amb el mercat de gastronomia de proximitat com a colofó
La caiguda de vendes a la restauració per la campanya de Nadal es compensa amb un augment dels encàrrecs particulars
A través del web www.firadelgall.cat, els compradors podran trobar els contactes dels restauradors i criadors per encarregar els diferents productes que s'ofereixen a la fira
La marca d’embotits de Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters, i el Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès han signat un acord de col·laboració a través del qual elaboren en exclusiva nous productes
La Fundació Pinnae i la Fundació Mas Albornà han signat un acord de col·laboració per l’adquisició de maquinària per l’obrador Mallart Artesans Xarcuters de La Llacuna
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local