Les patronals del cava oficialitzen la seva fusió i posen en marxa la nova AECAVA
L'associació empresarial representa més del 90% dels elaboradors
- ACN |
- 29-05-2020
L'associació empresarial representa més del 90% dels elaboradors
Les prioritat són la reducció de raïm i vi base, l’increment de l’economia circular i la viticultura ecològica, la destil·lació d’excedents de vi, el perfeccionament del control de la traçabilitat, i la promoció per a recuperar les vendes el més aviat possible
Aglutinarà els cellers en una única associació que treballarà per posar en valor els interessos dels petits elaboradors
El ple de la DO Cava ha aprovat per unanimitat un conjunt de mesures qualitatives a favor del consumidor que posen en valor la vinya, el seu origen, la sostenibilitat i les llargues criances
Les patronals i els treballadors signen les millores acordades a l’abril per a la resta del sector del cava i escumosos
Volen fomentar la unió del sector, quatre mesos després de l’escissió dels elaboradors de Corpinnat
Diversos empresaris adverteixen que la introducció de l’escumós italià per part del líder cavista pot generar “confusió”
Els treballadors van advertir amb fer vaga durant la verema però les aturades no es van materialitzar perquè la negociació seguia oberta
La majoria dels elaboradors s’alien a favor del director general de Codorniu, que s’enfronta al viticultor Xavier Farré com a principal competidor
El Conjunt Monumental d’Olèrdola ha acollit el tast de més de 60 caves Gran Reserva
L’entesa evita que els elaboradors hagin de votar a les eleccions de finals de juliol
La patronal del sector destaca l'enfortiment de les exportacions i la bona acollida dels caves Prèmium
L'asssociació de petits i mitjans elaboradors ha convidat a Miquel Vidal al seu 8è Fòrum Cava Familiar
Més de 160 persones han participat al 35è Congrés que s’ha fet aquest matí a la seu de la Confraria del Cava a Torre-Ramona
El Conjunt Monumental d'Olèrdola acollirà vins escumosos d'alta qualitat de petits i mitjans elaboradors el proper dissabte
El president dels petits i mitjans cavistes insta les grans empreses a no traslladar les seus socials i a treballar per la "fortalesa" del sector
Els esforços s’estan centrant ara mateix en potenciar la qualitat a través de pràctiques com les cobertes vegetals, l’ecologia o el perfeccionament de les plantacions
Els assistents han pogut conèixer a partir de la seva pròpia experiència, les característiques d’escumosos elaborats a Catalunya, França, Eslovènia, Itàlia, Regne Unit i Sud-Àfrica
Max Margalef, gerent d'EMMS S.A. i expert en centrals de compres, ha estat el convidat a la tercera sessió del Fòrum Cava Familiar impulsada per Pimecava
Millorar les vendes a l'exterior, fomentar l'enoturisme i impulsar el consum dels productes de gamma alta són els reptes que es marquen les empreses
Els representants dels treballadors donen per "trencades" les negociacions amb les patronals
Sindicats i patronals fa més de deu mesos que negocien les condicions laborals sense arribar a cap entesa
L’esdeveniment va comptar amb la participació d’un gran nombre de professionals del sector de l’Hostaleria
Més de 150 treballadors del sector del cava escridassen les autoritats i patronals en la inauguració del 19è Cavatast
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local