Torna a Cubelles la Xatonada i els concurs de mestres xatonaires
Els premis seran vals de compra al Comerç de Cubelles
- Redacció |
- 23-02-2023
Els premis seran vals de compra al Comerç de Cubelles
El Mercat de Mar acull la Festa del Xató, un esdeveniment gatronòmic que promociona el plat més típic de la ciutat i reivindica productes de proximitat
La Ruta del Xató arrenca la 26a edició amb plenitud després dues edicions marcades per la pandèmia
Uns 80 restaurants del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès hi han pres part en aquesta edició
Al llarg del matí els i les Mestres Xatonaires van fer una exhibició d’elaboració de xató i van explicar curiositats de com preparar la salsa
L'escarola perruqueta és la varietat més petita i dolça d'aquest producte del mercat que protagonitza el plat estrella del Dijous Gras: el xató
La Festa dels Mestres Xatonaires acabarà amb un reconeixement públic a la trajectòria d’uns integrants de l’Associació Gastronòmica de la Universitat del Xató de Catalunya
Enguany la Ruta del Xató celebra el 25è aniversari amb una xifra rècord de restaurants inscrits
El mestre xatonaire vilafranquí Manel Vázquez, participant a Masterchef Júnior de TVE participarà de la proposta infantil que substitueix els tallers de xató
A partir de l’any que ve la Xatonada del Vendrell canviarà les dates de celebració
Un grup d'infiltrats ha penjat la polèmica pancarta aquesta nit a les portes del consistori vilanoví
Ara és temps de “xató”(o deixató), l’amanida d’hivern típica de Vilanova, considerada també pròpia de Sitges, Vilafranca i el Vendrell
Amb el títol ‘Desconstrucció del Xató’, 14 restaurants presentaran elaboracions creades, com a mínim, amb un dels ingredients principals del plat protagonista del Carnaval
Els establiments adherits de Cubelles i Cunit oferiran el plat genuí del Penedès en els seus menús durant tot el mes de febrer
Acord per ajornar l'esdeveniment fins que l'obertura de restaurants i la mobilitat entre poblacions ho faci viable
El programa de TV3 'Joc de Cartes' va emetre aquest dimecres a la nit el programa gravat al Garraf on 4 restaurants de Vilanova i Sitges van competir amb una categoria extra per a la salsa més autòctona
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local