Noves estratègies de màrqueting

EDE presenta els casos de Fiatc, Birba, Avinent, Lékué i Moritz

L'Escola de Direcció d'Empresa, EDE, ha programat un curs de màrqueting estratègic per a petites i mitjanes empreses. S'impartirà en dues sessions, els dimecres 12 i 19 de juny, al Molí de Mar, a Vilanova i la Geltrú.

  • Redacció |
  • 23/5/2013 10:17:58
109 Gran Reserva 2002

L'escumós de Loxarel rep la màxima distinció als Decanter World Wine

El 109 Gran Reserva Brut Nature 2002 de Loxarel ha rebut la màxima distinció que es pot obtenir als Decanter World Wine Awards, el Regional Trophy (Best in show), en la categoria de vins escumosos de l'edició 2013. La prestigiosa revista internacional ha lliurat els premis en el marc de la London International Wine Fair (LIWF).

  • Redacció |
  • 21/5/2013 9:44:08
equilibri i benestar

Una quinzena de participants a la sessió de Gyrokinesi organitzada per Caves Nadal

Una quinzena de persones van participar dissabte passat en la primera sessió de Gyrokinesi entre Vinyes organitzada per Caves Nadal. La Gyrokinesi és un mètode d'exercicis rítmics inspirats en els moviments fonamentals del ioga, el tai-txí, la dansa, la gimnàstica i la natació.

  • Redacció |
  • 20/5/2013 21:45:06
Comunicació 2.0

Els mitjans digitals s'avancen en el marcador

La comunicació publicitària digital està creixent a ritmes inesperats. En el transcurs de l'any 2012 la inversió publicitària online va superar per primera vegada la inversió en mitjans impresos (18,3 % i 15,6 % respectivament).

  • ADEG |
  • 13/5/2013 22:43:03
Estudi de disseny

Judith Antolín inaugura nou estudi i rep el premi Dona Emprenedora

La dissenyadora gràfica Judith Antolín està d'enhorabona aquests dies. El 2013 ha complert 5 anys des que comencés a treballar de manera autónoma creant Judith Antolín Studio i, justament en aquest moment, ha decidit avançar i millorar el seu negoci traslladant-se a un nou espai propi.

  • Redacció |
  • 5/5/2013 9:19:33
Inauguració botiga a Vilafranca

Avui s'inaugurarà oficialment la botiga “Roba Amiga” de Vilafranca

Avui tindrà lloc l'acte inaugural de la botiga “Roba Amiga” ubicada al carrer Sant Pere, núm. 46, de Vilafranca. L'acte començarà a les 4 de la tarda i estarà presidit per l'alcalde Pere Regull i pel director general de Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, Xavier López.

  • Roba Amiga |
  • 29/4/2013 10:46:03
Sistema híbrid de combustible

Gas contra la crisi

El grup Mercauto del Vendrell pioner al Baix Penedès en l'adaptació de vehicles al GLP

  • Mercauto |
  • 24/4/2013 17:21:18
Gastronomia

Presentació de la Candidatura Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO al Baix Penedès

Aquest divendres 19 d'abril ha tingut lloc al Centre Cívic l'Estació del Vendrell la Xerrada de Cuina Catalana i la posterior presentació de la Candidatura Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO al Baix Penedès emmarcades dins les Jornades de Cuina Catalana organitzades per Terra i Taula, Unió de productors i cuiners del Baix Penedès.

  • Terra i taula |
  • 23/4/2013 20:30:29
més de 300 anys

Serveis Funeraris Integrals anuncia el canvi del seu nom a ÀLTIMA

Serveis Funeraris Integrals (SFI), empresa dedicada a la gestió de serveis funeraris des de fa més de 300 anys, ha comunicat avui el canvi del seu nom i imatge corporativa a Àltima. Aquest canvi es produeix després d'11 anys des de la seva creació en els quals el grup s'ha consolidat a Catalunya, amb un total de 25 tanatoris, 5 crematoris i 16 cementiris. Així mateix la presència del grup a la ciutat de Barcelona, a través del tanatori Ronda de Dalt, representa ja el 19% dels serveis de la ciutat.

  • Redacció |
  • 20/4/2013 10:19:35
Solters i solteres

Nace la primera agencia de relaciones estables 2.0 en Catalunya

Cada 3,7 minutos una pareja se divorcia en España. Pero como bien saben muchos, la ruptura no es el fin. Una de las opciones que consideran el 50% de los solteros en Catalunya es buscar el Internet el vínculo afectivo que necesitan.

  • Contigo&Conmigo |
  • 18/4/2013 18:34:40
Les Nits gastronòmiques a El Far

Faves i pèsols i... tirabecs!

Una cuinera com cal es bressola al ritme de les estacions. L'avantatge de conèixer-la és que ens permet gaudir de plats que ens omplen els sentits i l'esperit, amb perfums que són a l'aire i llums que vesteixen de colors taules i menges. I ara és primavera, i com no podia ser d'una altra manera, la Conxita del Far ens vol oferir una nova nit màgica al seu restaurant. I ens hi convida amb aquella cantarella infantil que ens parla de faves, i pèsols, i… tirabecs. Perquè som a Vilanova i la Geltrú.

  • Redacció |
  • 14/4/2013 20:42:23



Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local