Unes delicioses flors verdes
Les carxofes son flors, hi ha poques verdures que ens mengem les flors. Hem d'esperar que faci fred per trobar-les tendres i bones. Ara ja és el temps i estan al punt
- Núria Valls |
- 26/2/2015 9:30:09
Les carxofes son flors, hi ha poques verdures que ens mengem les flors. Hem d'esperar que faci fred per trobar-les tendres i bones. Ara ja és el temps i estan al punt
Ja ho veureu quina combinació més afortunada. Una amanida molt senzilla amb dos ingredients de temporada. Ara és el moment de fer-la, més endavant tindreu l'escarola però ja no trobareu magranes
Fa uns dies que es va acabar la veda de pescar gambes i ara en tornem a trobar al mercat. Ja ho sé, les gambes sempre tenen un preu alt. Però no en necessitem moltes per fer aquesta recepta per a 4 persones, potser amb mig quilo ja n'hi haurà prou
Els manats d'espinacs frescos fan goig al mercat. Ara n'és el temps. De vegades no sabem com fer-los. Us proposo aquesta recepta deliciosa que a més és molt complerta, porta verdura i llegum
Avui un plat que es pot deixar fet d'un dia per l'altre. Tothom menja pollastre almenys un cop per setmana, no?
Fa uns dies que al mercat es troben unes sepietes petites que fetes senzillament a la planxa en un tomba i tomba ràpid, i amanides amb un oli amb all i julivert, són una delícia
L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.
Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.
Contacta amb nosaltresDona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local