Gastronomia

Unes delicioses flors verdes

Les carxofes son flors, hi ha poques verdures que ens mengem les flors. Hem d'esperar que faci fred per trobar-les tendres i bones. Ara ja és el temps i estan al punt

  • Núria Valls |
  • 26/2/2015 9:30:09
Gastronomia

Un matrimoni feliç

Ja ho veureu quina combinació més afortunada. Una amanida molt senzilla amb dos ingredients de temporada. Ara és el moment de fer-la, més endavant tindreu l'escarola però ja no trobareu magranes

  • Núria Valls |
  • 27/11/2014 17:52:42
Gastronomia

Gambes!

Fa uns dies que es va acabar la veda de pescar gambes i ara en tornem a trobar al mercat. Ja ho sé, les gambes sempre tenen un preu alt. Però no en necessitem moltes per fer aquesta recepta per a 4 persones, potser amb mig quilo ja n'hi haurà prou

  • Núria Valls |
  • 29/4/2014 19:06:03
Gastronomia

Els espinacs fan goig

Els manats d'espinacs frescos fan goig al mercat. Ara n'és el temps. De vegades no sabem com fer-los. Us proposo aquesta recepta deliciosa que a més és molt complerta, porta verdura i llegum

  • Núria Valls |
  • 26/3/2014 11:35:35
Gastronomia

Pollastre a la llima i llimona

Avui un plat que es pot deixar fet d'un dia per l'altre. Tothom menja pollastre almenys un cop per setmana, no?

  • Núria Valls |
  • 11/3/2014 13:15:51
Temps de Cefalòpodes

Calamars o cananes amb vi blanc

Fa uns dies que al mercat es troben unes sepietes petites que fetes senzillament a la planxa en un tomba i tomba ràpid, i amanides amb un oli amb all i julivert, són una delícia

  • Núria Valls |
  • 4/2/2014 10:20:14



Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local