Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Igualada Rock City

Igualada | 23-08-2024 21:00 h.

Igualada Rock City

Després de la magnífica acollida de les edicions anteriors amb grups com Crisix, Toundra, Tyla’s Dogs d’Amour, Hamlet, La Banda Trapera del Río, The Electric Alley, Crim, Ktulu, Los Mambo Jambo, Viva Belgrado, Los Tiki Phantoms, Afraid to Speak in Public, The Capaces o LGP Sangtraït, l’IRC ’24 presenta un atractiu cartell que inclou bandes d’estils diversos dins l’ampli ventall de la música Rock.

El divendres 23 d’agost el festival Igualada Rock City tornarà a tenyir la ciutat de metal, grunge, punk, stoner, hard rock i sobretot, ROCK’N’ROLL. Un esdeveniment imprescindible per seguidors d’aquests estils i de la música en directe. L’entrada serà gratuïta.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!