Agenda del Penedès

Fires i festes

Banys nocturs

Torrelavit | 05-07-2024 22:00 h. fins 26-07-2024

Banys nocturs

Aquesta iniciativa ofereix una oportunitat única per gaudir de l'estiu amb banys nocturns, oferint una experiència refrescant i relaxant sota les estrelles. A més del bany, els assistents podran gaudir de la zona de bar la Guingueta de Torrelavit, que estarà oberta per oferir sopars i begudes, mentre gaudeixen de la música en directe de diferents estils. Entre els artistes que assistiran a les nits a la fresca hi destaquen el duo de versions Toma 2, el DJ David Farré, el duet de jazz Traç i el duet Laia Bieri i Carla Cuscó. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Torrelavit vol fomentar la vida social i cultural del municipi, oferint un espai de trobada i diversió per a tots els veïns i visitants.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!