Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Eva Cabanes al jardí del Museu Apel·les Fenosa

El Vendrell | 22-08-2024 19:30 h.

Eva Cabanes al jardí del Museu Apel·les Fenosa

Nascuda al Vendrell, Eva Cabanes es va iniciar en el món de la música des de ben petita, cantant al cor del seu poble. Als vuit anys va començar a estudiar violí. Tot i que ha crescut envoltada de música clàssica, el jazz sempre ha estat fascinant per a ella, per això va especialitzar-se en cant modern i jazz al Taller de Músics de Barcelona. En els seus concerts també toca el piano o sintetitzadors. Les seves influències van des de la música brasilera, pop, funk, reggae, rock o la música independent. Si barregem aquest còctel amb el seu filtre personal ens trobem davant una proposta musical plena de caràcter i sensibilitat.

Eva Cabanes també ha col·laborat a la gravació del tema ‘Riptide’ del cantant australià Vance Joy des de la sala ‘La Paloma’ de Barcelona.  També ha participat a la cançó ‘Si puedo volver’ del grup Guardafuegos, entre d’altres.

Entrada: 6€

Aforament limitat, reserva anticipadament les teves entrades a: info@museuapellesfenosa.cat

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!