Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Concert de SenArts Wind Quintet

El Vendrell | 24-08-2024 19:30 h.

Concert de SenArts Wind Quintet

Així doncs, en el tercer concert de l’edició d’enguany del cicle musical, tindrem el plaer de rebre a la formació musical SenArts Wind Quintet el proper dissabte dia 24 d’agost de 19:30h a les 20:15h als jardins del museu.

El quintet de vent SenArts neix el novembre de 2022 de l’amistat dels cinc intèrprets que integren la formació. Tots cinc havien coincidit durant els seus estudis a l’ESMUC i a la JONC. Recentment s’han proclamat guanyadors del segon premi del Carl Nielsen Chamber Music Competition, un concurs de reconeixement mundial per a quintets de vent. Han actuat a diverses sales de Barcelona com l’Auditori i a l’Auditori AXA, així com en diferents sales de Copenhaguen com el DR Byen Studio 2 de la corporació de radiodifusió danesa, The Queen’s Hall a la Biblioteca Reial o a la Sala de concerts de la Reial Acadèmia de Música Danesa. Al llarg de la seva curta trajectòria han rebut consells i classes de Dolors Chiralt i Guilhaume Santana.

Així doncs, SenArts Wind Quintet té preparat un repertori musical que no deixarà indiferent als seus espectadors:

W.A.Mozart: “Andante” en F major (KV 616)
Samuel Barber: Summer music, op. 31
Matyas Seiber: “Permutazioni a cinque”
Paul Hindemeth: Kleine Kammermusik, op.24 n.2

Aforament limitat de 100 places, i per assistir-hi cal comprar entrades anticipades a:
https://www.paucasals.org/museu/activitats-museu/

RESERVA I VENDA D’ENTRADES
Les activitats tenen un aforament limitat, per la qual cosa és necessari la reserva prèvia mitjançant la compra d’entrades a través del web https://ticketsonline.paucasals.org.

Més informació i reserves al web www.paucasals.org , al telèfon 977 684 276 o al correu electrònic museu@paucasals.org
El Museu Pau Casals amplia els seus horaris durant l’estiu i es podrà visitar de dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 16:30 a 20h i diumenges i festius de 10 a 14h.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!