Agenda del Penedès

Altres

Pregària ecumènica Temps de la Creació

Vilafranca del Penedès | 21-09-2024 18:30 h.

Pregària ecumènica Temps de la Creació

Amb la Jornada Mundial de Pregària per la Cura de la Creació, que va tenir lloc el dia 1 de setembre, es va iniciar el Temps de la Creació, iniciativa ecumènica que es clou el 4 d’octubre, festivitat de sant Francesc d’Assís. Durant aquest període d’un mes, els cristians d’arreu del món estem cridats a aprofundir la nostra relació amb el Creador, amb tots els nostres germans i amb tota la Creació, a través de la celebració, la conversió i el compromís. Enguany el lema és Esperançar i actuar amb la Creació. Diu el document dels organitzadors: «Enmig de la triple crisi planetària del canvi climàtic, la pèrdua de biodiversitat i la contaminació, molts comencen a desesperar-se i a patir ansietat ecològica… Com a persones de fe, estem cridats a proclamar l’esperança que inspira la nostra fe… No es tracta d’una esperança sense acció, sinó d’una esperança encarnada en accions concretes de pregària i predicació, servei i solidaritat”.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!