El Capvespre del Peix Senzill festeja la cuina més genuïna
Dijous 21 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges aplegarà de nou el Capvespre i Sopar del Peix Senzill.
- Redacció |
- 18-11-2024
Dijous 21 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges aplegarà de nou el Capvespre i Sopar del Peix Senzill.
“El xató ens uneix com a comarca i simbolitza la nostra cultura i identitat”, ha afirmat l’alcaldessa de Sitges
Em el marc del Programa Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, el Servei comarcal d’Empresa i Ocupació ha facilitat la participació d’aquestes empreses
La nova ambaixadora de la Ruta del Xató 2024-2025 és Roser Torras Morató, reconeguda figura en el món de la gastronomia, que aportarà una visió renovada i creativa a aquesta temporada
El de pinyons es manté com el preferit dels catalans tot i que els que tenen forma de fantasma o carbassa trepitgen fort
La campanya comptarà un any més amb la Marató #Joespigolo que tindrà lloc de manera simultània a tot Catalunya i el Gran Dinar d’Aprofitament que es farà a Girona
La mostra gastronòmica de la Fira del Gall té per objectius difondre la cuina del Gall del Penedès amb IGP, el producte de qualitat i proximitat
Es tracta d'una declaració d'intencions que té com a objectiu preservar la tradició culinària, fomentar el consum de productes locals i garantir la qualitat i la sostenibilitat de la cuina marinera
Eix Diari publica la desena edició de la Guia Gastronòmica, un referent per a turistes i veïnat que ens guiarà en les nostres opcions d'oci aquest estiu
'The World's 50 Best Restaurant' corona la cuina d'avantguarda dels xefs Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch
El grup Cal Blay, de la mà del seu xef Fèlix Aranda, seran els encarregats d’oferir un ampli aperitiu de benvinguda a aquest esdeveniment als jardins rodejats d’oliveres i vinyes
Els pastissers calculen vendre unes 800.000 unitats amb uns preus similars a 2023
Els vins també van ser protagonistes de l’esdeveniment amb un tast de maridatge de vins de la DO Penedès i Xató, realitzat per Pep Trias, de l'Acadèmia Tastavins
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local