
L'alumnat de 3r i 4t de primària de les escoles del Vendrell aprendrà a fer xató en horari lectiu
El Vendrel prepara la Xatonada Popular, que arrenca el dissabte 22 de febrer amb un concert de Son Rumores
- Redacció |
- 22-01-2025
El Vendrel prepara la Xatonada Popular, que arrenca el dissabte 22 de febrer amb un concert de Son Rumores
El regidor d'Acció Climàtica, Isaac Pedrola, li va lliurar un val per valor de 60€ per haver presentat una de les 36 receptes que han conformat el receptari
La demarcació compta amb varietats especials i de proximitat, moltes d’ells encara poc coneguts pel gran públic. Les festes són el moment perfecte per tastar-les
Es tracta d'una jornada dedicada a la valorització de les espècies menys conegudes de la pesca del Garraf i al foment d’una gastronomia sostenible i d’arrel local
La prestigiosa guia vermella revalida la distinció als cinc establiments catalans triestrellats, entre ells, el restaurant Disfrutar de Barcelona, del sitgetà Oriol Castro
Enguany s'incorpora a l'oferta un menú especial de Xató sense gluten per a celíacs
Dijous 21 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges aplegarà de nou el Capvespre i Sopar del Peix Senzill.
“El xató ens uneix com a comarca i simbolitza la nostra cultura i identitat”, ha afirmat l’alcaldessa de Sitges
Em el marc del Programa Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, el Servei comarcal d’Empresa i Ocupació ha facilitat la participació d’aquestes empreses
La nova ambaixadora de la Ruta del Xató 2024-2025 és Roser Torras Morató, reconeguda figura en el món de la gastronomia, que aportarà una visió renovada i creativa a aquesta temporada
El de pinyons es manté com el preferit dels catalans tot i que els que tenen forma de fantasma o carbassa trepitgen fort
La campanya comptarà un any més amb la Marató #Joespigolo que tindrà lloc de manera simultània a tot Catalunya i el Gran Dinar d’Aprofitament que es farà a Girona
La mostra gastronòmica de la Fira del Gall té per objectius difondre la cuina del Gall del Penedès amb IGP, el producte de qualitat i proximitat
Es tracta d'una declaració d'intencions que té com a objectiu preservar la tradició culinària, fomentar el consum de productes locals i garantir la qualitat i la sostenibilitat de la cuina marinera
Eix Diari publica la desena edició de la Guia Gastronòmica, un referent per a turistes i veïnat que ens guiarà en les nostres opcions d'oci aquest estiu
'The World's 50 Best Restaurant' corona la cuina d'avantguarda dels xefs Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch
El grup Cal Blay, de la mà del seu xef Fèlix Aranda, seran els encarregats d’oferir un ampli aperitiu de benvinguda a aquest esdeveniment als jardins rodejats d’oliveres i vinyes
Els pastissers calculen vendre unes 800.000 unitats amb uns preus similars a 2023
Els vins també van ser protagonistes de l’esdeveniment amb un tast de maridatge de vins de la DO Penedès i Xató, realitzat per Pep Trias, de l'Acadèmia Tastavins
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local