Arrenquen a Vilafranca els tastos dels premis Vinari en una edició de "resistència" marcada per la covid-19
El concurs reuneix 900 referències però la pandèmia ha frenat les pretensions de creixement d'aquest any
- ACN/ Gemma Sánchez |
- 27-07-2020
El concurs reuneix 900 referències però la pandèmia ha frenat les pretensions de creixement d'aquest any
Vilafranca torna a acollir l’entrega de premis en un acte de petit format al Claustre dels Trinitaris
L'AECAVA confia que la nova distinció de categories i zones d'elaboració ajudarà a incrementar el preu de les ampolles
Una dotzena de cellers s'identifiquen amb la divisa Vins del Massís del Garraf, que promou NODE Garraf
Les temperaturas altes i les pluges abundants impedeixen controlar la malaltia als viticultors, que en molts casos perdran gairebé tota la collita
"Preocupació" al sector per la coincidència de la crisi de la covid i una "dramàtica" plaga de míldiu a les vinyes
L'objectiu de la partida és afrontar la crisi d'excedents de raïm i compensar els efectes econòmics de la covid-19
Unió de Pagesos ho considera "del tot insuficient" i sosté que Catalunya necessita 30 milions
En la ruta hi participen de moment 17 establiments que oferiran vins de la DO Penedès a copes i tapes de qualitat a un preu d’entre 4 i 7,5€
Un 75% de cellers catalans tenen comptes en aquesta xarxa social, segons el primer Baròmetre del Vi Català que s’ha presentat avui
L'associació empresarial representa més del 90% dels elaboradors
La mesura, acordada en el marc de la Tercera Cimera del Cava, pretén impulsar una indústria auxiliar per reduir l’excedent de raïm i vi base cava en un context de crisi de preus que arrossega el sector des de fa temps
El tancament de la restauració a l'estat espanyol durant més de dos mesos és el factor principal de la davallada
L'ens vol frenar els excedents de fruits i vi base que actualment tensen el mercat
Jordà i el sector analitzen possibles actuacions per reduir els efectes de la crisi del coronavirus i recuperar vendes
L'Agència de Desenvolupament NODE Garraf ha presentat avui l'estratègia de turisme gurmet amb la què vol promocionar la comarca com a districte enogastronòmic
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local