La Festa de Xató de Vilafranca fa 25 anys en plena forma
Per motivar la canalla per la cuina i pel consum del xató es van organitzar dos tallers d’elaboració de xató amb un total de 80 participants
- Redacció |
- 13-03-2023
Per motivar la canalla per la cuina i pel consum del xató es van organitzar dos tallers d’elaboració de xató amb un total de 80 participants
La festa és una oportunitat única per poder tastar aquestes cinc varietats de xató un mateix dia acompanyats de vi de la DO Penedès
Una quarantena de mestres xatonaires competeixen per elaborar la millor versió d'aquest plat típic del Penedès
Juan Manuel Vargas, en adults, i Aturo Artís, en infantil, van ser els guanyadors del concurs de Mestres Xatonaires
Els premis seran vals de compra al Comerç de Cubelles
La guia d'Espanya i Portugal comptarà l'any que ve amb dos úniques estrelles verdes a Catalunya: Les Moles d'Ulldecona (Montsià) i el Casa Nova de Sant Martí Sarroca
El “Paté de La Llacuna”, catalogat al llibre dels embotits de Catalunya, s'ha recuperat amb l’assessorament tecnològic de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
La Ruta del Xató arrenca la 26a edició amb plenitud després dues edicions marcades per la pandèmia
També ha llançat al mercat un nou format en pot de vidre, amb l’assessorament tecnològic de l’IRTA
Sota el nom de Temps de Pagès, Canyelles acull el diumenge 6 de novembre una jornada plena d'activitats relacionades amb la pagesia, la natura i el medi ambient
El Clúster Catalonia Gourmet valora el projecte social d’inclusió laboral de persones amb discapacitat i el llançament de nous productes amb Gall del Penedès IGP
La iniciativa ofereix activitats divulgatives, promocionals i enogastronòmiques
El sector assegura que en l'últim any el cost de la mantega s'ha duplicat i el dels ous ha pujat un cent per cent
El Gastrofest se celebrarà del 14 al 16 d'octubre oferint plats tradicionals de cuina marinera
Reconec que jo vaig ser dels que, a l'hora del cafè i després de les postres, em passejava per la llista dels Cohiba, Partagas, Montecristo i companyia per donar més sentit a la sobretaula. Sense menysprear de tant en tant una bona Faria
Cal Blay engega una nova aventura en la qual es vol tornar als orígens, al producte, a l’artesania i a la cuina del xup-xup
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local