Els germans Alonso del Pozo creen el Grupo Sagaz
L'entitat aglutina les nombroses iniciatives gastronòmiques que està engegant la família, com Sagaz Eventos, el servei de càtering d'alta cuina que acaba de veure la llum
- Redacció |
- 19-09-2023
L'entitat aglutina les nombroses iniciatives gastronòmiques que està engegant la família, com Sagaz Eventos, el servei de càtering d'alta cuina que acaba de veure la llum
L’associació de la Carpa Juanita i el Porró organitzen el proper 11 de juliol un concurs de cuina adreçat als més petits
Eix Diari publica aquest estiu la novena edició de la Guia, un referent per a turistes i visitants de la capital del Garraf que ofereix des del 2014 les millors ofertes gastronòmiques i d'oci de la ciutat
El restaurant barceloní Disfrutar ha obert les seves portes aquest dimecres com a segon millor restaurant del món i primer d’Europa
Castro creu que la distinció sorgeix del 'sacrifici, l'esforç i la constància" per començar des de zero "picant pedra i amb els peus a terra'
El Govern destinarà 9 MEUR per iniciatives que posin en valor el potencial del país com a referent enogastronòmic
La trobada de degustació i networking reuneix més de 40 empreses del sector turístic i se situa com a referent a l'agenda gastro del Penedès
Una cita gastronòmica única al Penedès de degustació i networking
La cloenda ha servit per fer un repàs a les accions de comunicació que s'ha dut a terme a la campanya d'enguany per donar a conèixer més enllà del territori aquest plat insígnia de la gastronomia del Gran Penedès
Una vintena de productors i distribuïdors de l’Anoia exposaran els seus productes de proximitat als visitants en la primera fira professional d’alimentació celebrada a la comarca
Els negocis s'adapten a les noves necessitats dels clients substituint ingredients però mantenint la tradició
Les tradicionals de xocolata costen el mateix que el 2022 i les de pa de pessic s'encareixen un 5%
L'objectiu és impulsar els plats i productes de temporada i que els restaurants locals els incorporin a les seves cartes
El restaurant sitgetà Pícnic acollirà aquest divendres 31 de març el sopar de cloenda de La Llotja dels Maridatges.
Han presentat el seu nou servei de càtering d'alta cuina amb les seves receptes més exclusives i productes de la zona del Penedès a tot Catalunya i a la resta d’Espanya
Per motivar la canalla per la cuina i pel consum del xató es van organitzar dos tallers d’elaboració de xató amb un total de 80 participants
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local