L'Alt Penedès i el Garraf aposten per l'agricultura ecològica
El sector ha crescut un 134% i un 84% respectivament els darrers set anys amb la vinya com a protagonista
- Míriam de Lamo |
- 20-06-2024
El sector ha crescut un 134% i un 84% respectivament els darrers set anys amb la vinya com a protagonista
El projecte Planta't té com a objectiu treballar la sensibilització ambiental i la cohesió veïnal, a través d'accions relacionades amb l'agricultura ecològica
Penseu que si fos possible obtenir més aigua els pagesos de la zona farien conreu de secà?
L’empresa d’alimentació penedesenca, especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat, impulsa diversos projectes per reduir la generació de residus i promoure l'agricultura sostenible
L'empresa penedesenca impulsa un projecte pioner que vol obrir les portes del sector a la tecnologia per ser “més eficients, sostenibles i competitius”
El celler implantarà l'agricultura regenerativa a totes les vinyes els propers deu anys per mitigar el canvi climàtic
El sindicat xifra en 367 euros per hectàrea la pèrdua d'ingressos d'una explotació ecològica respecte a una convencional
L'ens posa rumb a assolir la producció 100% ecològica l'any 2025
El grup es proposa produir més de la meitat de cava amb agricultura ecològica l'any 2024
Sant Sadurní d'Anoia encapçala el percentatge de terres ecològiques, amb el 69,47%, seguit de Gelida, amb el 64,25% i Subirats, amb el 54,53%
L'objectiu de la recerca és reduir les intervencions mecàniques en el terreny i les emissions de CO2
Un estudi d'Agricultura constata el creixement continu del consum d'aquests productes, sobretot entre els més joves
La companyia ha volgut visibilitar la seva aposta pel cava ecològic amb una jornada de fi de verema
El nou president vol fomentar un doble sistema de preus del raïm en funció de la ubicació de la vinya
Sergi Lorente va arribar a Sant Pere de Ribes fa cinc anys, treballa a la Cooperativa de Can Pere i serà el responsable de cuidar aquest paratge de prop de 5.000 metres quadrats de terreny
El curs consta de 6 tallers pensats per adquirir bones pràctiques per fer una horticultura sostenible
Hi ha assistit 150 persones entre socis, tècnics i representants de l’administració
La producció de raïm i vi ecològic s’ha situat com el primer sector productiu ecològic català
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local