La Confraria del Cava busca solucions al ‘Gust de Llum’ al 35è Congrés del Cava
Més de 160 persones han participat al 35è Congrés que s’ha fet aquest matí a la seu de la Confraria del Cava a Torre-Ramona
- Redacció |
- 27-10-2017
Més de 160 persones han participat al 35è Congrés que s’ha fet aquest matí a la seu de la Confraria del Cava a Torre-Ramona
La formació es consolida com una de les de referència en matèria de vins
Pere Bonet ha destacat que l’enoturisme encara és 'una matèria tendra al Penedès. La podem treballar i cadascú hi pot aportar la seva visió'
Les empreses autoritzades hauran de demanar l'aval del Consell Regulador abans de treure el producte al mercat
Es destaca la xifra del Cava Premium, que ha augmentat un 30,8%, fins a 1,2 milions d'ampolles
El nou producte es crearà en base a les aportacions que farà un grup de 50 joves
El Consell Regulador augura un creixement de l’1,5% en el mercat exterior durant la recta final de l’any
Aquesta formació, impulsada per l’Institut del Cava al 2011, ha diplomat al llarg de cinc anys a més de 80 professionals
El president del Consell Regulador confia que les primeres ampolles amb la nova categoria ‘Paratge Qualificat’ es comercialitzaran aquest Nadal
El president del Consell Regulador afirma que la manca de govern a l'estat espanyol dificulta la gestió empresarial
Millorar les vendes a l'exterior, fomentar l'enoturisme i impulsar el consum dels productes de gamma alta són els reptes que es marquen les empreses
La darrera reunió de l’esmentada Taula Sectorial, celebrada dimarts, també va fer un balanç d’altres qüestions d’actualitat
L'increment de consum en l'hostaleria i una major demanda de caves Premium són els pilars del creixement de vendes acumulat durant aquest 2015
Ambdues entitats han celebrat aquest dimecres un simposi on s’ha definit quin és el vincle que els més joves mantenen amb l’escumós i com millorar-lo
Els Caves Premium són els productes que registren un increment més elevat
Una de les accions a què s'han compromès és a impulsar conjuntament que els visitants del Cavatast puguin descobrir el prestigi i la qualitat del Cava
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local