La Fira del Gall de Vilafranca del Penedès acull una mostra de gallines autòctones catalanes
El certamen compleix el seu 353 aniversari
- ACN |
- 16-12-2017
El certamen compleix el seu 353 aniversari
Vilafranca del Penedès acull aquest cap de setmana l'única exposició de gallines de races autòctones catalanes
Enguany es canvia l'emplaçament de la carpa d'exposició d'aviram en la qual els visitants podran veure, a més dels exemplars de raça autòctona, diferents races catalanes
El flashmob, el tast solidari i el trencaclosques gegant han tingut molt bona acollida entre els visitants
Els criadors i venedors en destaquen el mètode de criança lenta i la singularitat del gust
El mediàtic cuiner Pep Nogué va pronunciar ahir al vespre el pregó de la Fira del Gall 2016
Pere Soler: 'el Consell Comarcal ha donat suport als criadors de Gall del Penedès durant 11 anys fins a aconseguir la IGP... Ha estat un llarg camí, però només és l’inici'
El Consell Regulador preveu que l’augment del consum serà gradual els propers anys i fa una crida a incrementar el nombre de granges
El Gall Negre del Penedès i la Gamba de Vilanova, estrelles d’una campanya per potenciar la cuina de proximitat de qualitat a tots les restaurants Ve de Gust! de Vilafranca coincidint amb la Festa Major
Els grups de restauradors Vilafranca Ve de Gust! i Menja't Vilanova s'han unit en aquesta iniciativa per reivindicar, a les seves cartes, dos productes de proximitat de qualitat
Avui ha sortit publicada la inscripció definitiva al registre de la Unió Europea del segell de certificació, l’Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Gall del Penedès
Una de les darreres i cabdals aportacions d'Amadeu Francesch ha estat la incorporació del granet de raïm a la dieta de la Gallina Penedesenca
Maria Antònia Udina, criadora de Gall Penedès, ha emplaçat a la DO Penedès ha establir sinèrgies: 'els nostres objectius són similars i mitjançant el vi i el gall ens podem complementar molt bé'
La zona de producció de la IGP 'Gall del Penedès' consta de 73 municipis de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf, l’Anoia i l’Alt Camp
Apunten que hi ha hagut un increment "sensible" del consum d'aquest tipus d'aviram gràcies a una major distribució i a les campanyes gastronòmiques
La British Poultry Science publica els treballs que van donar lloc a l’obtenció de la IGP Gall del Penedès incorporant granet de raïm a la dieta del gall millorat de raça
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local