Vilafranca del Penedès obté la certificació Biosphère de turisme sostenible
Pere Regull: 'És un compromís per seguir millorant Vilafranca per als vilafranquins i per als turistes'
- Redacció |
- 12-12-2017
Pere Regull: 'És un compromís per seguir millorant Vilafranca per als vilafranquins i per als turistes'
Enguany es canvia l'emplaçament de la carpa d'exposició d'aviram en la qual els visitants podran veure, a més dels exemplars de raça autòctona, diferents races catalanes
Pere Regull: 'El Camí del Vi és un recurs turístic del qual els primers beneficats seran els vilafranquins'
La revista Cuina lidera aquesta convocatòria, amb la participació de 22 restaurants de les 22 indicacions geogràfiques protegides o denominacions d’origen protegides catalanes
Pere Regull: 'Volem un turisme cultural, de qualitat i que no ens porti problemes'
Pere Regull ha afirmat que Vilafranca té potencial per atraure 'un turisme de qualitat, que porti beneficis que ens permetin mantenir la qualitat de vida i que no comporti probleme'
Pere Regull: “El xató és un plat del Penedès, molt nostre i saludable, i amb moltes possibilitats d’expansió”
La Fira del Gall va rebre més de 43.000 visitants i va generar un impacte econòmic de més de 3 milions d’euros
L’Oficina de Turisme ha acollit un 8% més de visitants, la nova web ha rebut 49.000 visites i gairebé 6.000 persones han gaudit del patrimoni en les visites guiades
Els organitzadors confien que el certamen ampliï els visitants gràcies a la coincidència de 1.250 exemplars de 57 races
S'han fet treballs de neteja, adequació i rehabilitació interior del campanar, s'ha instal·lat enllumenat, i s'han posat baranes, entre d'altres actuacions
En el sorteig han participat 115 persones procedents de diferents poblacions
El Claustre de Sant Francesc a Vilafranca del Penedès, ha estat l'escenari per acomiadar l'edició 2014-2015 de la Ruta del Xató
Pere Regull: 'Volem que les rotondes d'entrada a Vilafranca ressaltin el caràcter vitivinícola de la ciutat'
L'economista Xavier Sala i Martin acompanyarà l'alcalde en la inauguració de les Fires, el proper divendres 15 de maig al migdia
La primera Fira de la Cuina del Vi és una nova iniciativa d'enoturisme gastronòmic que vol subratllar Vilafranca i el Penedès com a destinació turística
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local