Reunió al celler Albet i Noya per demanar la creació de la subzona Costers de l'Ordal
Segons s'ha filtrat, l'objectiu és que es reconeguin les característiques dels vins que es produeixen en aquesta zona
- Ramon Francàs |
- 24/1/2012 11:29:05
Segons s'ha filtrat, l'objectiu és que es reconeguin les característiques dels vins que es produeixen en aquesta zona
Com ja he anat exposant en anteriors post, moltes coses estan canviant a Bodegas Miguel Torres. Les desvinculacions de peces claus a l'empresa s'han anat succeïnt a un ritme vertiginós, moltes d'elles des que l'enòleg Raül Bobet va arribar a la direcció general adjunta a la presidència
En els darrers dies s'ha polemitzat, i força, en el sector del vi català per la imatge oferta per la DO Penedès, l'amfitriona de l'assemblea extraordinària de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles (CECRV), feta dijous passat a Vilafranca del Penedès
L'Acadèmia Tastavins del Penedès i el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Penedès han convocat 45 edició del Concurs de Vins amb Denominació d'Origen Penedès
La primera edició de la mostra professional dels vins del massís del Garraf, que s'ha fet a l'edifici Miramar de Sitges, ha estat força concorreguda. No s'ha fet cap anunci especial, tret d'una pròxima reunió entre la DO Penedès i l'Associació de Viticultors del Massís del Garraf que convocarà el director general de l'Incavi, Oriol Guevara
Donat que estem ja en Carnaval he pensat que és força escaient compartir amb vosaltres aquesta noticia de Las Provincias. Qui ho deia que tot està inventat? Ara ens han sorprès amb un xoriço al cava. Què en penseu? És millor continuar amb la botifarra d'ou?
A El Diario Montañés es publica una entrevista que no té desperdifi. Es confon maceració carbònica per calòrica i s'afirma que el 'calimocho' està infravalorat. Què en penseu?
El celler de Sant Pere de Ribes Torre del Veguer (DO Penedès) participa en dos projectes d’investigació que s’estan realitzant sota la supervisió del Departament d’Investigació de la Comunitat Europea, amb seu a Brussel·les i en el marc del programa Investigació per al benefici de petites i mitjanes empreses. Concretament, es tracta dels projectes Vitispec i Ultrafinewine
Aquest matí m'he posat a treballar amb una interessant polèmica iniciada pel Josep Maria Albet. El copropietari d'aquest celler de Sant Pau d'Ordal diu que els de la cervesa "ja ens estan posan el peu al coll"
La rumorologia a l'entorn de la continuïtat o no del vilanoví Oriol Guevara al front de l'Incavi no para
Amb un dia de retard sobre el que s'esperava inicialment, Jay Miller, la mà dreta pel que fa al tast i selecció dels vins espanyols de Robert Parker, el gurú de la revista americana The Wine Advocate, ja és a casa nostra
Segons un estudi de la revista 'Distribución y Consumo' -que edita Mercasa-, recollit per l'agència Europa Press aquest diumenge 9 de gener, els catalans consumeixen més vi que la mitjana espanyola (que se sitúa en 9,5 litres per càpita a l'any).
També amb motiu del número 100 de la revista Vinos y Restaurantes publico una anàlisi en profunditat de la realitat del món del vi a Espanya on s'apunten alguns dels eixos de cara al futur més immediat:
Aquests darrers dies m'he estat mirant les puntuacions de diverses guies espanyoles. Les puntuacions no semblen tractar de forma massa bé els vins negres catalans, especialment les de Gourmetour
Aquest diumenge passat vaig publicar a la secció Gente de La Vanguardia un divertit reportatge sobre els noms com a mínim curiosos de molts vins. Tot plegat és només màrqueting?
La pressumpta relació de Gerard Piqué amb Shakira (desmentit per la colombiana assegurant que va ser un waka rumor) i el concert de la cantant a Barcelona van deixar en un segon terme el solidari brindis nadalenc de les caves del barri de l'Estació de Sant Sadurní d'Anoia. Us adjunto la nota de premsa de Freixenet.
Des del 1994, cada any per aquestes dates, el Barri de la Ribera de Barcelona celebra l’arribada dels vins de la nova collita, una de les cites anuals més esperada pels professionals i amants del vi
Ramon Català és l'home que va portar la llum al municipi més petit del Garraf. I no només l'espiritual, sinó també l'elèctrica.
L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.
Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.
Contacta amb nosaltresDona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local