Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

14a edició de la Mostra d'Espectacles d'Olivella

Olivella | 06-07-2024 19:30 h.

14a edició de la Mostra d'Espectacles d'Olivella

Els espectacles que s'hi trobaran seran:

Exèrcit de la llum - Companyia Brodas Bros - (Plaça Major | 00:15 hores): Un espectacle ple de llum, amb un vestuari dissenyat i programat al ritme de la música. Sincronitzat a la perfecció amb els moviments i les coreografies que tant caracteritzen a aquesta companyia.

Robobops - Productora Actua Produccions - (Itinerant de l'eglésia a la plaça Major | Acte inaugural a les 18:45 hores | Segona sessió a les 22:30 hores): Els Robobops són uns originals i divertits robots gegants amb les bateries carregades d'energia per ballar i divertir a tot el públic present!

No toquin les meves mans - Companyia Valeria Guglietti - (La Sala | 19:30 hores | 20:15 hores): Espectacle, de la companyia Valeria Guglietti, en el qual les ombres xineses es troben amb el cinema mut, les titelles, el còmic i la música per crear històries plenes d'encant que fascinaran a tot tipus de públic. Espectacle de pagament: entrada a 3 euros.

Embolic - Cia. Pau Palaus - (Carrer Mossèn Ramon Català | 19:30 hores | 20:15 hores): Un embolic de cordes que ve de lluny. Un garbuix de pensaments i emocions que desemboquen i conflueixen en el riure i el joc: Les eines més útils i pures per desenredar nusos...

Taller de malabars - Moi i Jordana Cia. de circ (Plaça Major | 21:00 hores): El René i la Clotilde estan feliços d'acollir el públic a la seva carpa sense sostre ni parets. Els dos personatges oferiran un espectacle de benvinguda on, a través del joc i l'humor, ensenyen els diferents objectes malabars i el seu funcionament.

Set Up - Companyia Los Barlou (Plaça de l'Església | 23:00 hores): Fascinats per la fastuositat de les grans produccions, 3 excèntrics personatges pretenen emular-les de la manera que saben: amb un gust més que dubtós i una imatgeria pròpia de octogenàries.

Tots els espectacles són gratuïts excepte No toquin les meves mans (3 euros). Venda d'entrades de 18:30 a 19.30 hores, a la Carpa d'Informació.

Hi haurà food-truck amb menjar i beguda i servei de taxi llançadora gratuït, de 18:30 a 1 hores (aparcament - poble). 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!