Agenda del Penedès

Fires i festes

Sopars de barri

Torrelavit | 06-07-2024 21:00 h. fins 27-07-2024

Sopars de barri

L’encarregat d’obrir el mes de juliol serà el barri de la Pineda Nova, aquest dissabte 6 de juliol. El pròxim dissabte 13 de juliol el seguirà la festa del barri de Terrassola i el 20 de juliol serà el torn del barri de la Pineda. Finalment, l’encarregat de tancar les festivitats de barris de Torrelavit serà el barri del Carrer del Bosc el dissabte 27 de juliol. Cada barri celebra la seva pròpia festa adaptant-la a les seves preferències i tradicions, però en cap hi pot faltar un bon sopar i música per acabar la festa. Aquestes celebracions estan obertes a tothom, convidant no només als residents del barri, sinó també als visitants i altres veïns del municipi a participar i gaudir de la festa. L'Ajuntament de Torrelavit recolza aquestes iniciatives, reconeixent la seva importància en la cohesió social, ja que no només són una manera de passar una bona estona, sinó també una oportunitat per conèixer millor els nostres veïns i enfortir el sentit de comunitat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!