Plats preparats
Si la indústria alimentària ho fa, per què nosaltres no ho podem fer a casa, en família?
- Francesc Murgadas / AMIC |
- 25-04-2024
Si la indústria alimentària ho fa, per què nosaltres no ho podem fer a casa, en família?
És evident que un pit de pollastre fet créixer a partir d'una cèl·lula i en un recipient donant-li la forma habitual, no hauria de vendre's com pit de pollastre en un prestatge al costat d'un aconseguit a l'escorxador i, per tant, d'un animal viu
No descobreixo la sopa d'all si dic que tots els formatges són diferents
En aquest món d'influències i "influencers" que vivim, una de les amenaces que ens sobrevola és la de l'anomenat K-food, un estil de menjar que ens arriba de Corea
Des del 8 de desembre del 2023, tot el vi embotellat i etiquetat per la Unió Europea hauria d'incloure informació, entre altres, sobre els ingredients i els valors nutricionals del vi
Evidentment, per aprofitar a fons el peix cal ser una mica valent. I dedicar unes quantes sessions a l'aprenentatge
La resposta no és senzilla. Però sembla evident que en el món de la gastronomia, la facilitat de consum, entesa com a manca d'entrebancs, és un valor a l'alça
Els que ja superem una certa edat, que per prudència no explicito, encara recordem el que jo he anomenat algun cop el "cicle de Nadal"
La cuina tradicional ho tenia molt clar. I per això tenia la "fresquera" i el rebost
Era Darwin qui defensava que l'evolució és sempre positiva?
Té sentit parlar de gastronomies més o menys locals?
Aquest tipus de restaurants que van estar actius durant l’època de creixement del Vendrell ara fa uns 20 anys durant unes temporada arribaven a fer tres torns en un dia, ara en prou feines en fan dos el qui té més sort i altres un i anar fent
Pots utilitzr motlles per tallar les galetes en formes típiques de Halloween com bruixes, carabasses, gats, escombres, ratpenats, calaveres, etc.
Els francesos podrien estar a punt de donar-nos una nova lliçó en el camp de la gastronomia
L'arribada del temps del bacallà (si més no en el receptari tradicional) m'ha generat una reflexió sobre la nostra cultura gastronòmica. L'europea
Val a dir que, amb el temps que hem tingut, sequera inclosa, el canvi d'estació ha vingut una mica endarrerit. Però el calendari vegetal mana i, agradi o no
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local